Cemalhazal50 Kızlar kac haftalık hamılesınız hastane cantanızı kacıncı haftada hazırladınız 🌹ben 31 haftalık hamileyim ve daha hazırlamadım 😁
Selin12- Cemalhazal50 canım bence 35 ,36 haftalıktan sonra hazır olmalı het ihtimalle karşı ben o şekilde yapmıştım diğer doğumlarimda
Gkcdila Cemalhazal50 benimki hazır 29-30 da bitirdim erken doğum riskine karşı hazırlıklı olayım istedim
RumeysaNur34 İşi garantiye almak gerek bende 31 haftalık olacağım 2 hafta sonra hazırlamaya başlayacağım 😊
Poyrazin_annesi Her ıhtımale karsı 32 de hazrlıcam ben ne olur be olmaz . Erken hazırlamanın bi zararı olmaz 🥰
Anemoniasp Cemalhazal50 33 haftada bebişin kıyafetlerini ütüledim koydum valize. Daha koyulacak şeyler var kendi kıyafetlerim ve bakım malzemeleri duruyor yapmadım. 36. Haftaya gireceğiz. Sanki hazırlarsam doğuracak gibiyim ağırdan alıyorum. 😂😀
Asyaveannesi36 Cemalhazal50 32de hazırdı çantamız ne olur ne olmaz ablam 35e kadar bekledi birden suyu geldi doğum başladı öyle kalakaldı🤦🏻♀️
Ozlem2206 Cemalhazal50 31-33 arasında herşeyin hazır olması gerektiği yazıyordu araştırmalarıma göre 😊
ArenAsilmomm Cemalhazal50 18 haftalığım lohusa pijamamı , bebeğin ihtiyaçlarını vs aldım hala gördükçe beğendikçe alıyorum koyuyorum hastane çantama hazır dursun illa şu hafta da yapmak gerekiyor diye düşünmedim yani aldıkça tek tek koyuyorum içerisine 😊
cerenmina Cemalhazal50 yarin tam 32 haftalık olacağım ve kontrolüm var. Doktorumun diyeceklerine göre önce kıyafetleri yıkacağım sonra da çantayı hazırlayıp koyacağım kenara ne olur ne olmaz
alyaninannesi2 nanna erken doğum riskiniz yoksa birsey olmaz Allah’ın izniyle hazırlarsınız ama hazırlayınca insan bir oh çekmiyor değil o yüzden çokta geç kalmayın 🤩
Esra-57 Cemalhazal50 29 haftalıkken bitirdim yıkayıp kurutmasi çok zor bide ütü işi agirlasmadan bitsin istedim herşeyini yıkayıp ütüledim şuan 34 haftaligiz mümkün değil yapamazmisim bel ağrısına ütüyü iyi ki hazırlamışim herseyi diyorum ☺️
iki_bal_annesi58 Cemalhazal50 ilk gebeliğimde ebe bana her ihtimale karşı 30.haftada yavaş yabas hazırlamaya başla demişti bende öyle yaptım. Şimdi ikinciye hamileyim sezeryan 38 39 hafta gibi oluyor Allah izin verirse 34 35 gibi hazırlamayı düşünüyorum
Melosunannesi Cemalhazal50 29 da hazırladım 31 de doğum için hastaneye yatırildim 1 hafta kaldım durduruldu şimdi 33+5 im hazır hala daha bekliyorum bakalim
Yavuzz Cemalhazal50 32.haftada herseyini hazırladım cnm ozman bile zor yaotim göbek büyüdüğü için kaldır indir cikar yerlwstir zor oluyir