Mom54544 Sevdenurr96 Lcw dan alabilirsin ben aldım çok rahat ettim canım 9 ay boyunca hiç çıkartmasam da olurdu 😂 Zaten ayarlanıyor belnkismi Lcw dakilerin rahat edersin darlanmazsin
ilknurum61 Sevdenurr96 ben lcwaikiki den aldım gerçekten kurtarıcım 20. haftadan beri giyiyorum kurtarıcım resmen 2 tane aldım. Şuan 37 haftalık hamileyim halen giyiyorum bence siz de alın çok rahat edeceksiniz eminim
Aysun1981 normal bedeninizi alıyorsunuz. kalıpları ona göre oluyor. ben 2 tayt, 2 pantolon aldım. hamilelik sonuna kadar idare eder diye düşünüyorum. Evde zaten eşofman vs giyiyorum.
Surprizanne Sevdenurr96 hamile pantolonları yerine lastikli aldım ben çünkü erken oluyor benim 4 ay bitecek hala giyemiyorum düşecek gibi oluyor sonuna kadar sıktırsam da
defneveannesiii Sevdenurr96 65 le hamile olduğumu öğrendim şuan 73 kiloyum 25 haftalık olduk hala aynı pantolonlarımı giyiyorum. Önceden kemer takıyorsum şuan kemersiz kullanıyorum göbeğimde çıkmadı daha. Bi tane defactonun hamşle pantolonunu aldım boyfriend kalıbı. 1 hafta sonra kendi pantolonlarım olmamaya başlayacak. O zaman giymeye başlıcam. Çok rahat hamile pantolonu. Göbeğini sıkmıyor bebek daha rahat oluyor. Üst almadım hep oversize giyiniyorum zaten. İleride çok büyürse göbeğim dar olursaa üst kıyafetler o zaman 2 3 tane şey alırım yeter. Onlarıda hamile kıyafeti olarak değilde oversize alırım yine.
Mozarella Sevdenurr96 al canim direnme çok rahat edersin ama biraz pahalı ama larlarge xl ile de geniş lastikli pantollar seçebilirsin :)
Piraye2021 Sevdenurr96 lcw dan bi 38 bide 40 beden almıştım 5 aya kadar 38 bedeni giydim şimdi 40 nedenle devam ediyorum 30 . Haftadayım.