izmirlitazeanne Kızlar 32+3 teyim. Normal doğum istiyorum. Kaçıncı haftadan sonra neler yapmalıyım normal doğum için neler önerirsiniz? 🥰
Zehra9616 izmirlitazeanne bebeginin kanala yerlestigini hissettigin andan sonra bol bol hareket etmelisin yuruyus cok onemli ozellikle ve iliski de tabi
Iscn izmirlitazeanne yürüyüş yürüyüş yürüyüş başka ben bsy bilmiyorum 4. Aya girdim başkafım ve çok şükür çokta kolay doğumum oldu
izmirlitazeanne Zehra9616 ilişki sıklığı ne olmalı peki doktora da soracağım da vakti var diye daha yaşayan bilenden duymayı tercih ediyorum:) teşekkür ediyorum
Iscn izmirlitazeanne yaptım ama şöyle yaptım kontrole gittim 36+4 de açılmam vardı 3 cm doktorum açılmamın artması için squat yapmamı söyledi o zmn 4 gun yaptım 37+1 de de doğum oldu zaten harıcınde yapmadım
izmirlitazeanne Iscn zamanı da biraz erkenmi acaba kuveze falan girmedi değil mi çok sevindim sağlıkla büyütün darısı bana inşallah 🙏🏻 Bende doğursam 37de ne güzel olur ama gelişim geriliği de var korkuyorum azıcık😀
Iscn izmirlitazeanne hiçbsy olmafı vala 2600 dogdu çokta guzel toparladı 3 aylık olcak maşallahımız var😂