Hafizehafdjd Günaydın herkese 29+5 haftalık hamileyim bahadır burun tikanikligim var burun spreyi kullandım mecbur ama zararlı başına böyle bişey gelen var mi yardımcı olur musunuz lütfen
nanna Hafizehafdjd 32haftada başladı bende de nane yağı kullansım sonra bebiş için alsığımız oda nemlendirici cihazını kullanmaya başlayınca düzeldi🥶 çok normal olması
Zehra9616 Hafizehafdjd canm ocakta buğu kaynat evin icine dağılsın özellikle gece cok yardımcı olur burun acıklığına
Rose91 Hafizehafdjd 34 haftalik gebeyim hamileliğim basindan beri var ne yaptiysam gecmedi malesef… Uyurken 2 yastikla yatiyorum ..bu biraz isime yarıyor..
Hafizehafdjd nanna Nane yağı nasıl bişey tıkanıklığını açtı mi dün ben serum fizyoloji aldım bebeklerinde kullandığı ama benim burnunu açmadı
Neslikra06 Bende 18 haftalığım burnum Bayadır tıkalı benimde sprey kullanamıyorum öyle duruyorum yani hasta falanda değilim ama hep tıkalı nefes alamıyorum bazen yemek yerken falan
nanna Hafizehafdjd viks gibi bişey baş ağrımda falan da ilaç almamak için kullanıyorum mentollü burun kenarlarına sürünce yanma ve açılma etkisi yaratıyor
Hafizehafdjd Rose91 dayanamadıgim zaman ben mecbur sprey siktim ama gece bı süreden sonra tekrar tıkanıyor nefes alamıyorum gene çok kötü biseu ya
Rose91 Hafizehafdjd malesef cnm sprey benmde pek isime yaramadi cok şükür son aylar inan 2 yastikla alistir kendini o sekilde daha rahat ediyorsun..
Rose91 Hafizehafdjd oksijen suyu sanirim gebelere tavsiye ediliyor bir tek yada serum icinde bliyorsun tuzlu su var onu burnuna cekeblrsn… genede doktoruna danis cnm Rabbim yardimcin olsn ins saglicakla bebegini kucagina alirsin…
Hafizehafdjd Rose91 amin insalah canım zaten dün bebeklerde de kullanılan serum fizyoloji aldım ama pek etki yok ama yapacak bişey yok