_tulayb26 Kızlar 7+3 oldum bugün ama ne bebek kesede kendini gösteriyor ne kalp atışını duyabiliyorum yarın Farklı doktora gideceğim sizde de böyle gecikmeler olmuş muydu çok korkuyorum bebeğe bişey oldu diye 🥺
Gulsumelif _tulayb26 farklı bir doktora görünmekte fayda var Alttan bakıldı mı belki geç döllenme olmuştur yani siz adete göre 7 haftalık ama geç döllenme olmussa 6 haftalık olabilirsiniz yani başka bir doktor daha farklı yorumlayabilir
lunam _tulayb26 karından mı baktılar sadece? Benim 7+1de bile karından bakıldığında kese görülmüyordu. Ancak alttan bakınca bebeği görüp kalp atışı duyduk.
Tugba006 _tulayb26 aynısı olmuştu hatta dış gebelik dediler bana keseyi göremedikleri için. Farklı doktora gittim kese oluşmuş bi sorun yok dediler şuan 8 aylığım . Oyzden farklı doktor önemli .
_tulayb26 lunam karından bakıldı kuzum doktor bi sorun yok dedi ama çevrem hep boş gebelik diye korkutuyor doktorum olumsuz bişey demedi ama yine de başka doktora görünmeye fayda var
_tulayb26 Tugba006 Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hiçbir kadının da kucağı boş kalmasın yarın gideceğim bakalım
Tugba006 _tulayb26 aminn allah razı oolsun darısı başına olsun inşş güzel haberler yazarsın inş buralara🙏🏻İçini ferah tut
lunam _tulayb26 yok hiç etrafını dinleme canım. Aynen başka bi doktora daha görün. Zaten bir iki haftaya inşallah net görünür olacak.
Gulsumelif _tulayb26 inşallah sağlıklı bir şekilde görürsünüz bebeğinizi ben gittiğimde 5 haftalık oluşmamış sağlıksız dedi kürtaja gel dedi başka bir hastaneye gittim alttan ultrason ile 6 hafta 2 gün olduğunu öğrendim tabi kanamalı sıkıntılı zamanlar geçirdim inşallah sizin herşey sağlıklı ilerler korkmayın 🙂
Eliza22gzm _tulayb26 bende de geç döllenme olmuştu benim 6 haftaya denk gelmişti kese vardı fakat kalp atışı vs yoktu 8 haftanın sonunda kalp atışını duymuştuk
Aysegul9371 _tulayb26 benim ilk gebeliğim böyle oldu 9.haftaya kadar bekledik ve kürtajla sonuçlandı . Buna boş gebelik denir