Fatma_nur17 Kızlar 35 haftalığım özel bölge temizliği yaparken zorlanıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
FusunF Fatma_nur17 kendim evde ezbere alıyorum sorada aynadan bakıyorum ağdaya gidip dogumu tetiklemek istemem zaten hoşuma gitmiyor başkasının alması bakması falan
rengarenkduduv Ayna karşısında almayı deneyeceğim. Çünkü genital bölgemi hiç ağda ile aldırmadığımdan ilk yapış benim için çok zor olur. Açıkçası o kadar acıyı doğum öncesi kendime yaşatma fikri mantıklı gelmiyor.
Fatma_nur17 rengarenkduduv hep ağda yaptım ama artık zor oluyor başkasına da aldırmak istemiyorum aynayla devam edicez sanırım
Fatma_nur17 FusunF bende başkasına aldırmak istemiyorum daha önce dediğiniz gibi bende yaptım aynadan felan baktım cumartesi günü kontrolüm var belki çatı muayenesi yapabilir diye hazırlıklı gitmek istiyorum
FusunF Fatma_nur17 en iyisi aynadan bakıp almak artık jiletlerde gayet kaliteli guzel alıyor idare edicez benimde son 2 ayım kaldı
Ozlem2904 Fatma_nur17 venus jilet kullaniyorum, ucunda jel var tek tekrarda aliyor. Jel bitince ucundaki dalin kullanmaya basladim oda cok rahat oluyo hic sikinti yasamadim
Poyrazin_annesi Ben jiletle ezbere alıyorum yarım yamalak özen gostermıyrm ama 30 haftamdan snra kuafore gtmeyı dusunuyrm
mirayveannesiii Poyrazin_annesi jiletle aldıktan sonra ağda çok can yakıyor bi iki kere evde kendin alıp sonra kuaföre git bence canım jilet sertleştiriyor ya kuaföre direk gidince can yakıyor evde biraz biraz kendin almaya çalış1 ay önce
Semiha_ Sweet_mom ben yıllardır gittiğim için artık öyle aman aman tüylenmem yok birde alıştım 10 dk bile sürmüyor benim sonra 1 ay rahatım 🙂