Merhaba kizlar 2 aralık aksam 6 da sancılarım başladı tabi 8 9 gün once de nişanım gelmişti bekliyordum pembe kanamalarim da oldu . 1 e kadar evde durdum sonra hastaneye gittim yatışım yapildi 1bucuk cm acilmam vardi. Sonra nst felan derken yatarken bom diye icimde bi ses geldi nst deydim ve bi sanci vurdu kaldirin beni dedim bacaklarımdan asaga suyum akti bundan sonrasi cok zorladi. Her hafif su gelişinde sancidan kivraniyordum. Sabah 6 ya kadar dayabildim ve epidural istedim hemen vuruldu ve hemen pesine muayenemde 4cm acikligim olmuştu yattim ve bekledim rahatlamistim. Sag tarafimda agrim vardi yarim doz daha vurulunca rahatladim sonrasinda bakildi 8 cm olmustu. Ikinmalar yaptim ama cektigim agridan halim kalmamisti catala esim cikarip indiriyordu. Bebegimin yuzu makata degil sağa bakiyordu ve kaburgamin altindan inmiyordu artik son catala ciktim doktorum basiyordu ben patlicam diye bagiriyordum agri sizi yok ama yapilan baski beni mahvetti. 4 5 kere basişta bebegim cikmisti halim kalmamisti. Onu görünce dünyalar benim oldu dikislerim var zorlaniyorum ama değerdi. Cok stres yaptim hala sütüm yok ama devamli emziryorum onerilerinizi beklerim kizlar 😁ha bu arada kara kafali bi kizim oldu🥰🥰🥰