Evet artık bende bir anayım Melek kızım 39+3 günlük geldi yani daha doğrusu zorla getirdik birazcik cuma günü sızıntı şeklinde birşeyler akıp duruyordu ne olduğuna anlam veremedim akşam hastenye gittik suyum değilmiş gelen ama sancılarım çıkınca doktor yatış verdi resmen işkence gibi birşeydi sancım var ama açılma bir türlü ilerlemiyor kendimi yerden yere atıyorum nafile benden sonra gelenler doğurup doğurup çıkıp gidiyor ben orda kukuma kuşu gibi yatıyorum ebe geliyor bakıyor tik yok o gece öyle geçti sabah oldu hemşire gene kotrol yaptı gene aynı sonunda o suni sanciyi gördüm korkulacak birşey yok ama ben 10 saat suni yedim gene açılma olmadı ebe hayret içinde artık en sonunda geldi suyumu patlatı ve filim orada koptu ben çığlık çığlığayım 3 Ken 4 4 Ken 6 6 Ken 10 oldu açılma ve suyun patlaması sonucu 2 saat sonra kızımın ağlaması kulaklarımı doldurdu 2 günlük sancıyı saymasak 10 dk içerisinde doğumum gerçekleşti ve devlet Hastanesi’nde doğurdum çok memenun kaldım ebeler hemsireler çok iyi ve ilgiliydi 13 tane dikişim var biraz ağrı yapıyor ama olsun bebeğin eside öyle kol bacak sokmayla çıkarmadılar göbeğimi ovalaya ovalaya yavaş yavaş çeke çeke çıkardı inanılmaz rahatladım göbeğim hala hamile gibi olsada herşeye değer prensesim simdik uyuyor rabbim herkese hayırlı doğum nasip eylesin inşallah ❤️🌹