Herkese merhaba 💐 Oğlum 3 aylık olmak üzere ve ben hikayemi yazmaya karar verdim. Çünkü bebek isteyenler başlığı altında çok pcos yorumları görüyorum bu yüzden onlara da umut olur diyorum.
Evet pcos tam bir baş belası. Benimki ileriydi söktürücü kullanmadan adet olamıyordum. Evlendim hala aynıydı ama eşimle hemen bebek istemiyorduk. Bir de olur diye düşündüm açıkçası. Ama o iş öyle değilmiş. Olmadı. Bir buçuk sene sürekli denedik. Adet göremiyorum ama çocuk deniyorum😄 Malesef beraberinde insülin direnci de çıktı. İyice imkansızlaştı. Sonra ben doktor değiştirdim ötekisi beni oyalıyordu. Gittiğim doktor önce eşin gözüksün eğer bir problem varsa sana yok yere hormon yüklemeyelim dedi. Eşimde her şey yolundaydı. Doktorum rahim filmi çekelim dedi ben önce bir kez klomenle deneyelim dedi ve denedik. Doktorlar benim pcos olmama çok şaşırıyorlar. Çünkü asla kilom ve tüyüm yok. Ama ben yine de beslenmemi düzenledim ve şekeri hamur işini komple çıkardım. Eşime de bazı takviyeler aldım( e vitamini ve propolis) Sonuç ise dünyalar güzeli bir evlat 💙 Doktor çok umutsuzdu açıkçası ama Rabbim nasip etti. Klomen bitiminde ovulasyon testi ile yumurtamı kendimde takip ettim. Ultrasonda da takip edildi. İlk kez koca bir yumurta gördüm. Bana kalırsa spermlerde yumurtayı görünce neye uğradığını şaşırmıştır aylardır boş duvara çarpıp ölüyorlardı gariplerim o merakla girebildiler demek ki içeri😄
Doğum kısmına gelecek olursak. Her şey çok güzeldi. Çamlıca Medipol Hastanesi’nde canım doktorum Ayşe Kavasoğlu ile sezaryen gerçekleşti. Bebeğim azıcık topluydu benim çatı dardı. Hiç tereddüt etmedim ve sezaryen oldum. Evet zorluklarını yaşadım ama geçiyor. Keşke lohusalığımda hamilelik kadar güzel geçseydi ama o da geçti bitti. 💙 Okuyanlara teşekkür ederim. Herkese sağlıklı doğumlar dilerim. Bekleyenler de en kısa zamanda o güzel haberi alsınlar inşallah 🤲🏻❤️