PelinOuzhan ceymus7 ben transfer olduktan sonra deli gibi yatmadım ama iyi beslendim hergün 1 buçuk litre su içtim hergün 1 bardak sıkılmış havuç suyu 1 avuçtan biraz fazla kabak çekirdeği ve 5 gün inçe bir dilim ananas yedim birde kabız olmamaya bak kompostu yap mutlaka hergün bir kase iç canım bol bol dua et içini ferah tut olumlu düşün sakın odaklanıp moralini bozma umarım herşey gönlünce olur
Sakvsr ceymus7 canım ben yeme içme konusunda sadece transferden sonra çok fazla hareket etmediğin için birde ıkınmak yasak olduğu için bol bol bamya yemiştim kabız olma sakın demişti doktorum onun dışında bol bol dua ettim tesbih çektim yemeye içmeye değilde maneviyata yönel ve asla yok onu yapma yok bunu yapma diyenlere kulak asma benim doktorum yat diyen doktorlardan değildi 2 gün merdiven çıkma demişti (4.kat evim) 1.5 ay annemlerde kaldım yemek falan yapmadım onun dışında yatmadımda oturdum yürüdüm sadece kayınvalidemin panik atağı var onunla konuştuktan sonra çok stres oluyodum ☺️ O kadar
gigi ceymus7 bol badem ceviz ananas ve kesinlikle Avokado her gün üzerine zeytinyağı döküp transfer sonrasında da bol su arada hafif yürüyüş tempolu ve soğuk duş ayaklara kan dolaşımını hızlandırıyor
Okaradeniz Tutana kadar bir avuc dut kurusu ve her gun bir dilim ananas ama daha fazla degil.Bi de nar suyu icin deniordu.ama onu transfer oncesimi sonrasimi tam hatirlayamadim.Bi bak netten. Ilk 3 ay mumkun oldugunca maydonoz yeme. transfer sonrasi pozitifi gorene kadar ise hic maydonoz yeme.Maydonoz dusuge neden olabiliomus diye duymustum.Aklima gelenler bunlar
zelihayuksek nar suyu transferden önce içebilirsin rahim duvarını kalınlaştırmak icin ama sakın transferden sonra içme. transferden sonra gunluk 1 avuc kabak cekirdegi, 1 bardak havuç suyu, 1 dilim ananas tuketebilirsin. Güzel sonuçlar alın inşallah
Papatyali Transfer öncesinde özellikle yediğim bişey olmadı benim ama sonrasında kuru kayısı (kabız olmamak için) kuruyemiş, kabak çekirdeği bir avuç her gün, avakado ananas yoğurt bol su günlük aksatmadan yeyip içtim bir de en önemlisi kesinlikle olumsuz düşünme, stres yapma ben nedense çok rahattım ❤️ İnşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin 🙏
ceymus7 Papatyali Papatyali avokadoyu çok severim.zaten Antalyalı olduğumuz için küçüklükten beri yerim.ama şimdi mecburi yiyorum Ya bi ilaç gibi görmeye başladım:) her gün yiyorum ben de. 🥑 Kabak çekirdeği ve ananasta yemeye çalışıyorum.ama havuç suyunu denicem İbrahim Saraçoğlu da söylüyor sen içtin mi❤️
ceymus7 gigi bence de Datça dan badem siparişi verdim inşallah yicem :) avokado 1.5 aydır devam yiyorum :)
Papatyali ceymus7 ben hepsini transfer sonrası yemiştim cnm avakado hiç sevmezdim zaten zorla yiyodum 🤭 3 4 tane yemiştim sadece. Sen bol bol su iç. Havuç suyunu duymadım cnm ama şubat ayında transfer olmuştu portakal suyu sıkıp içmiştim he gün ❤️
gigi ceymus7 günde bir bardak sabah kahvaltısıyla aldım ben fazlası şekere girer pozitifi gördükten sonra kesebilirsin bir süre sonra hemen değil de çok su tüket canım birde havuç suyunun içine ben zerdeçal ile zencefil tozu atmıştım