Crixus1313 Kızlar merhaba, 22 hafta gebeyim ve detaylı ultrasonda bebek boyu 23 cm cıktı haftasının iki hafta gerisinde. Sizin ölçümleriniz nedir paylaşabilir misiniz?🙏🏼
Mom3834 Crixus1313 benim 22 de 30 cmdi bizim önden gidiyordu ama saglıklı bir cevap olur mu bilmem.. 2 hafta ileri geri bir şey ifade etmiyor sonra yakalar sıkmayın canınızı.. ayrıca siz minyonsanız anne ve ya baba cok normal 😊
blueberyy00 Crixus1313 salı günü gidicem deli gibi merak ediyorum öncesinde de hiç öğrenmedik ya tahmin de yurutemiyorum o yüzden
Crixus1313 Mlkbrn canım doktorunuz bi şey dedi mi bu durumla ilgili bizim baya canımız sıkıldı doktorun söylediklerine☹️
Crixus1313 Mom3834 sormayın ya doktor kemik gelişim bozukluğy olabilir cücelik vs dedi ama ben 1.65 baba 1.80 boyumuz normal aslında cok moralımız bozuldu. Amniyosentez önerdi ve ya bu bilinçle doğum yaparsınız ya da gebelik sonlandırılır dedi. Diğer organları her seyi haftasıyla uyumlu ne yapacağımızı bilemedik. Çarşamba günü başka bi profesöre gidicez bakalım🙏🏼
Mom3834 Crixus1313 kesinlikle baska doktora gidin, minyon bebis olabilir niye cüce olsun yani.. cok cok asırı kücükte değil. Baska doktora gösterin kesin canınızı sıkmayın simdiden
Mlkbrn Crixus1313 size doktorunuz ne dedi bana haftasına göre boy kilosu iyi dedi ama boy pek iyi gelmedi kısa geldi bana
Mlkbrn Crixus1313 canım ya bide boy olarak doktorum bana yanlış mı söyledi acaba ya netten baktım ultrason kagıdın da FL yazan cm i 7 ile çarpınca boy ölçüsü çıkarmış ben yaptım 32 cm çıktı ama doktorum 20 dedi aceleden bakmıştı zaten acaba yanlış mı söyledi ki
Crixus1313 Mom3834 sormayın cok üzüldüm mega medipol perinatoloji Başak Kaya’ya gittim bunları söyledi. Çarşamba günü de Prof. Dr. Recep Has hocama gidicez bakalım o ne dicek🤷🏻♀️ Umarım güzel seyler duyarım ve size haber veririm. Çok teşekkür ederiim güzel dileklerin için🙏🏼
Crixus1313 Mlkbrn olabilir canım yanlıs söylemiştir muhtemelen bi sorun görseydi mutlaka bunun üzerine konusurdu diye düşünüyorum. Sen doğru bi hesaplama yapmışsın
Mlkbrn Crixus1313 dogumdan gelmişti doktorum öglen arasına girecekti hemen bakıp bakıp geçiyordu netten baktım FL yazan cm i 7 ile çarpınca boy ölçüsü çıkarmış ben yaptım 32 cm çıktı 32 de 24 haftada ideal diye düşünüyorum