Bedia33 Size tavsiyem sadece stresten uzak durup içinizi ferah tutmanız..
5+1de gittim keseyi gördü haftaya kalp atışına gel dedi. Geçtiğimiz persembe kalp atışı icin gittik; Boş kese....
yolk sac kesesi de olmayınca ben dedim tamam bu da böyle sonlancak. 15mm’di kesem de. Doktor “genelde boş gebelik demek icin kesenin 20mm olmasını bekliyoruz” dedi ama benim icim rahatlarmı hiç. Cünkü en ufak belirti de yok bulantıdır dedikleri gibi göğüs ucu kararmasıdır vs.
Pazartesi tekrar gel demişti işte, dün gittim, busefer alttan muayene istedi. Kabul ettim cünkü biliyorum ordan daha net görebilceğini, ama gercekten hiç umudum yokken, sabahında beta baktırıp 4günde sadece 55000den 88000e cıktığını görüp tamamen umudu kesmişken, o minicik kalbin kalkıp kalkıp indiğini görmek.... İnanılmaz bi mucizeydi benim icin :)
Çok uzun yazdım ama kısacası karamsarlığa kapılmayın dua edin ve haftaya gittiğinizde önce karından baktırın (ki görüncektir 6+5te)
Göremezse alttan muayene isteyin 1 hafta sonrayı beklemeden, yoksa o 1 haftada kafaya daha cok takarsınız. Buarada ben 6+2 çıktım dünkü ultrasonda....