Semanurozgan 31+5 haftalığim tekmeye uyandım zannettim ama tekme değil çünkü çok uzun sürdü üst üste yer degistiyor sürekli hissediyorum ama kalp atışı gibi üst üste atıyor neyden olur sizce ? Acaba bebek dönüyor o yüzden mi
Eliza22gzm Semanurozgan şuan bende ona uyandım 32+6 dayım sanırım hıçkırık tutuyormuş doktorum öyle söylemişti ☺️
Mehtap_93 Semanurozgan hıçkırık o ☺️ Evet uzun sürüyo bende 33 haftalığım geçen nerdeyse 10 dk hıçkırdı bende şaşırdm göbeğim pıt pıt atıyo ☺️😀 ama hıçkırmaları iyi gelişiyolar sindirim sistemi midesi falan
Tubasudem Semanurozgan evet hıçkırık oluyor o durum yalnız benim çok oluyordu 36 haftalik benimde halen oluyor sizin ilk defami böyle oldu
Semanurozgan Eliza22gzm hıçkırık o kadar uzun surermiki inanın bilmiyorum yan taraflarimdan hissediyorum resmen bir sıkıntı yoktur umarım bu durum endişelendiriyor beni
Semanurozgan MinikMucizeninAnnesi hıçkırık çok uzun surermiki acaba inanın ne olduğunu çözemedim acayip kıpır kıpır dönmeye çalışıyor gibi ve sürekli tekme atiyodu sanki
Eliza22gzm Semanurozgan korkma annesi biraz uzun sürmüştür hıçkırığı🐥 benim kızında tam bitiyor kesildi diyorum arkasına yine başlıyor 😅
Semanurozgan Mehtap_93 başka birsey değil o zaman içim rahatladı çok şükür teşekür ederim evet 5-10 dk sürüyor diyorum bu kadar uzun sürmez ne canı var zaten diyorum ama 🥰
Semanurozgan Tubasudem günde 7-8 defadan fazla oluyor benide endişelendiren bu bu kadar fazla olması normalmi acaba
Mrs_Demir Semanurozgan 30 hafta itibariyle emme refleksi dahada geliştiği için amniyon sıvısını yutarken fazla yutuyomuş buda hıçkırığa sebep oluyomuş 😊
Surimsine Şuan bunu yazarken bebeğim hıçkırıyor😄 sık sık yaşadığım bir durum 35 haftalığım ben de ilk başlarda bu ne diye ürktüm ama bebeğin hıçkırığı 😄
Tubasudem Semanurozgan evet çok normal 5 7 dakika kadar kalp gibi atıyor durmadan 😄 benim bu bebiş hergun oluyor hemde ama normal korkma
Semanurozgan Ilossuzun büyük bir ihtimal dönmüştür ben bazen gobegimin yanında bazen yukarda bazen assagida hissediyorum
Ozgrm Semanurozgan 6 dayım bende de oluyor bazen kasıkta bazen göbeğin altında ya da üstünde oluyor 2-3 gündür farkediyorum
Fundish Semanurozgan günde bir kaç defa oluyor en uzunu 30 hıçkırık falandı saydığımda.çok çok normalmiş.gülüyorum o zaman ,mutlu olduğunuzu hissetmeli :))