Kızlar merhabalar cuma günü çatı muayenem vardı kendimi çok kastığım içinde bi türlü yaptıramadım muayeneyi riske atma dedi doktor sezeryana yönlendir cuma günü ani olduğu için eşyalarımı bile alamamıştım:) yatışım yapıldı eşim eşyalarımı almaya gitti eve hastanede tektim korku heyecan karışıktı gerçekten. 16.00 gibi eşim, ailem ve ailesi geldiler, beni 16.10 gibi sezeryana aldılar genel anestezi istemedim, belden aşağısının uyuşturulmasını istedim, çok heyecanlıydım, ameliyata girdik şükür doktorlar ebeler hemşireler çok iyiydi psikolojik olarak kendimi çok mutlu hissettim bi baktım 3 dk sonra bebeğimi kucağıma verdiler, evet sezeryan zor sadece sonrasında ağrı oluyor biraz ama bebeğinizi kucağınıza aldığınızda her şey geçiyor ben dirayetliydi bi güne eve göndediler:) bebeğimle kendim ilgileniyorum sadece çok az ağrım var o kadar duşumu bile aldım:):) korkmayın annelerim her şey
Bizim elimizde, birde benim annem yok, ablam çalışıyo iki
Günlüğüne yardıma geldi, sütümde gelmiyor ama tüm tavsiyeleri dinleyerek ilerlemeye çalışıyorum, Allah hepinize bebeğinize kavuşmayı nasip eylesin:) şuan bebeğim yatağımda uyuyor annelik çok farklı:)