Denizmila21 Kızlar hafif kaşık ağrısı ile uyandım vajinadan damla dala su geliyor . Su gelmesi böyle mi olur ? Daha yoğun mu olması lazım ?
cinardefnemoms Denizmila21 evet canım daha yoğun olması lazım benim öyle olmuştu ilk doğumda birden gelmişti ve durmamisti . Ama tabi herkeste farklı durum gösterebilir kaç haftalıksn
210696 Denizmila21 canım su damla damla da gelebilir, birden de boşalabilir, sızıntı şeklinde de devam edebilir. Doktorunuza bilgi vermelisiniz
Minicikkiz Denizmila21 Canım benimde saat 5 te geldi bir bardak kadar. Şuan evdeyim sancim vs yok. Sancı gelmesini bekliyoruz.. gelmesse gitcez doktora. İnşallah herkese rabbim güzel doğumlar nasip eder 🤲🏻
Denizmila21 cinardefnemoms 40+5 . Pazartesi sezaryene girecektim . Şimdi dr haber vermem gerekir mi ?
cinardefnemoms Denizmila21 haber ver istersen vaktinde gelmiş. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏼
Pinar__50 Denizmila21 bence vermelısın suyu azalmasın ıcerıde benımde ılk öyle oldu dedıler normal sonra bı anda geldı su 36+3 de doğdu sezeryan ile kılosu felan ıyıdı ama kalbı yavaşladı durdu çalıştırdılar 20 gün kuvezde kaldı ondan mı oldu bilmiyorum onlarda sebebını bılmıyor ama doktoruna danış
Bru Doktora haber ver canım ablamında sızıyormuş haberimiz yoktu bebeğin jslbi yavaşladı bir and hemen, doğurttular Allah göstermesin tehlikye atma bebeğini