Cmr00 Cinarinannesiiiii Demekki gün içinde kızdırıyor seni surekli şiddet normal değil 😄 bende gördüm bi kac kere umursamaz davrandığında oluyo bana sanırım 😄
Bebiscann Cmr00 ahhahha bende hep öyle görmüştüm hamile halimle okula gidiyordum oyun oynuyordum felan🤣
Cmr00 Bebiscann Bu halinle görüyorsun dimi 😁 bende ilk ve ortaokulu görüyorum hep liseyi binde bi gormusumdur üniyi hamileykeni bırak değilken bile görmedim hiç 😄 ilk ve orta okul bende baya iz bırakmış sanırım 🤔
Cmr00 omerim32 Tam tersi çıkar uzun bi ömre yorulur diye biliyorum ben canım. Kafana taktığın bisiler mi var o yüzden sürekli görüyor olabilirsin. Kötü düşüncelerden kurtulmaya calis yatmadan önce kesinlikle dua oku bide bence yattığın yatağı yada tarafı değiştir bazen onların bile etkileri oluyor.
cahillesohbetikestim Cmr00 ya ben sürekli eşimin beni aldattığını ya da terk ettiğini görüyorum uyanınca eşime küsüyorum adam bıktı artık rüyalarımdan bir doğur da o zaman rüya görmeye vaktin kalmaz azıcık rahatlarız diye dalga geçiyor 🤣
Cmr00 cahillesohbetikestim Adamlarda haklı biraz rüyalarımıza da karisamazlarki😄 herkes bu tip rüyaları ara ara görüyor sanırım 🙂
omerim32 Cmr00 canım benım acıklaman ıcın cok tesekkur ederım🥰🥰 Aslında dusundugum bısey de yok ama anlamadım neden oyle oldugunu.. soyledıklerını denıcem😘
Seross10 Cmr00 ay yok kız gördüğüm rüyalar sinirimi bozuyor artık kendimden korkuyorum😃😃 hormonel hep bunlar 🙈🙈🤭
Cmr00 Bebiscann At iyidir gerçi rüyanda o anki bebeğe bisi olurmu düşüncesine girip strese girmisindir😁ben her rüyada bi karnımı koruma iç güdusunde oluyorum 😁
Kubraa5353 Ben sürekli kabus görüyorum. Ya birileri ile tartışıyorum ya eşimden ayrılıyorum. Geçen gün evimi eşek arıları sarmıştı onlarla savaştım. Hiç daha doğru bir rüya görmedim. Hamilelik öncesi çok güzel rüyalar görüyordum. Dengemi bozdu.
blueberyy00 Cmr00 ahshjdsjkfejr yaaaaa bu bende oluyor zannediyordum sadece anlatmaya utanıyordum ahaa kendimi gördüm sende çok alakasız biryerde de olsam hamile görüyorum kendimi okuldayız ama hamileyim. Nişan söz vs bisy var ama ben hamileyim demekki tek bende olmuyormuş çok sevindim 🤭🤭