Nasıl başlasam bilemiyorum rabbimin izniyle ikinci normal dogumum oldu ilk doğumum gibi buda erken doğum oldu gece 12de bel ağrılarim başladı zaten iki üç haftadır sürekli belim agridigi için önemsemedim saat başı uyandırıyordu ama öyle aşırı bir sancı ağrı vs yoktu saat ilerledikçe bebek karnimda toplandikca ben artık anladım 2gibi duş aldım rahatlamak için yine beni iki saat uyuttu duş almak sabaha karşı 5 bucuga gelirken birden tuvalete gitme isteği geldi ve o an suyum birden boşaldı yine aşırı ağrı hissetmiyodum eşimi kaldırdım sakin ol ama bebek geliyor diye apar topar hastanenin yolunu tuttuk yolda sancılarım çok fazla arttı hastanenin acilinde hemen muayene ettiler ben tabi zannediyorum doğum hemen olmicak😃 nts bile bağlamadan beni hemen doğuma aldılar bebek geliyor açıklık 7cm olmuş ben tabi asansöre bile binene kadar ıkınma isteği geliyordu herkes odasında doğum yapıyordu odama çıkardılar ebe ve doktorlardan oluşan ekip geldi hemen 7:13 girişim yapıldı 7:38 minik mucizem kucağıma verildi ilk dogumuma göre gayet kolay oldu Allah’ın izniyle bu sefer hiç dikisimde olmadı acilmam gayet güzel olduğu için hastanenin doktorları ebeleri son derece güler yüzlü güzel yönlendirdi çok kararsız kalıp bu hastanede doğum yaptım ve son derece memnun kaldım bebeğim 5gun kuvesde kaldı erken doğduğu için Allah’ıma şükür şuan yanımda uyuyor rabbim burda doğumunu bekleyen herkesi benim gibi çabucak kurtarsın 🥰❤️