Gevrann Bugün sonuçlarımı aldım gautr sayım 5 çıktı ve 3 ay 5 günlük hamileyim kızlar. Sağlık ocağındaki doktor bebeğin haftalığına bakıp bebeğe etki edip etmeyeceğini söylüyor. Daha önce hiç bu hastalıkla karşılaşmadım ve ilk hamileliğim bu durum beni çoook korkuttu yarın ilk işim doktoruma gidip durumu anlatmak. İnternetten araştırdım biraz bebekte zekâ geriliğine ve sağlık sorunlarına yol açabileceğini söylüyor 😞😓 siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı ?
Muhammedamine Gevrann zeka geriliği riskinden bahsedebilmek için 20 lerde bi değer lazm ilaç içiyorsunuz ve düzeliyo bu kadar korkmayın
Maviii Gevrann gebeliğimin 2. ayında 4,62 çıktı, ilaçla kontrol altına alındı her ay kan verip kontrol ediliyor, 5 aydır yolunda her şey. 1,9 arasında gidip geliyoruz korkma canım. seninkide kontrol altına alınır
Oslem077 Sağlık ocağı banada test yaptı guatr var diyip korkuttu sonra dahiliye gittiğimde hayır yok demişti olsa bile canım Doğuma kadar ilaç kullanıyorsun sorun olmuyor yani kötü düşünme sağlıkla kucağına al inşallah 🙏
Muhammedamine Gevrann saçmalamayın canım 100 çıkanlar var hatta buralarda biyerlede 70 çıkan bi gebemiz vardı 💁🏻♀️
Muhammedamine Gevrann 5 alt sınır gebeylen 2.5 istyolar değeri ama normal zamanda 5 olduğunda ilaç bile vermiyolar
Melusin Korkmayin benim 9,5 tan dusurduler tam duzelmis degil ilacla ayarlamaya calisiyorlar. Arkadasin dedigi gibi zeka geriligi olmasi icin 15-20 lerden hic dusmemesi gerekiyor bildigim doktorunuz bilgilendirir sizi.
Pinhan Hamileliğin ilk aylarından tsh ın 2.5 civarı olması uygun, sonraki aylar için 3.5 olması normal dedi benim doktorum .ilacın dozunu artırdık düzene girdi. İlaç düzenlenince hızla düzelme gösteriyor oranlar da.15 yaşından beri var bu rahatsızlık bende ben bu kadar düşünmüyorum🤦🏻♀️ rahatla ferahla interneti takma.kadın doğumcu ve endokrin uzmanıyla ortaklaşa ilerle.benim dediklerimi de unut endokrin doktorunu ihmal etme.geçmiş olsun