Mrs_Demir 37+3 haftalık hamileyim vajinal kemiğimda sanırım öarı kemiğide deniyo şiddetli bi ağrı var solada yatsam sağada yatsam canımı yakıyo nasıl geçer nolur bişe diyim acıdan ağlıyorum
Ahmetinannesi25 Mrs_Demir benim d3 aynı ağrı var ama ben daha 22 haftadayım doktor randevuma da daha var yürümekte bilr zorlaniyorum bazen
Nnurdan Mrs_Demir cnm vulva ağrısı enfeksiyondanda olabilir ama bir çok sebebi var doktoruna mutlaka gözük soğuk kompres dene ağrın şiddetliyse
dakpinar- Mrs_Demir 36+2 yim benim de öyle canım yürütmüyor bile dimi ? Yatakta sağa sola dönerken çok acıyor
Mrs_Demir Nnurdan salı günü randevum ufak bi enfeksiyon vardı zaten ama hiç geçmiyo ne içersem içiyim
Mrs_Demir Nnurdan bide 15 gün önceki kontrolde doktorum bebek kanala girdiği için ağrır ilk gebeliğin dedi
Anne8484 Mrs_Demir bende 37+0 oldum aynı bende donemiyorum malesef bir ayağımı atıp sonra diğerini atıyorum,enfeksiyon yogun bende gecmiyor
omerim32 Mrs_Demir aynı durum bende de var doktordan magnezyum ıstedım 3 aydır d vıt kullanıyorum ama etkı etmıyor. Magnezyum kasılmalar ıcın verılır dedı. O kemık agrısı bebek buyudukce olacakmıs
Damlaemrem Mrs_Demir o kemik ağrısına malesef bi cozum bulunmuyo bende cok kotu olmustum surekli agliyodum yuruyemiyordum bile magnezyum eksikligi dediler ilac verdiler ise yaramadi d vitaminin eksik dediler ilac verdiller ise yaramadi doguma kadar cekiyosun o agriları😣
Mrs_Demir Damlaemrem bebişe bişe olcak diye korkuyorum çok ağlamak iyi değilmiş ya strese sokarmış gerçi uygulamaya göre 18 gün kaldı ama daha erkende olabilir sanırım
dakpinar- Mrs_Demir bebekten dolayı canım muhtemelen ve sanırım bir çözümü yok. Tek çözümü doğurmak 🥰❤️🤲🏻