Fidan97 Kızlar ben aşırı kasık ağrısı ve mide bulantısından dolayı acile gitmiştim beta hcg baktılar 2.30 çıktı sizce yükselir mi ? Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ?
Nihan_35 Fidan97 benimde dün 2 çıktı canm 4 gün gecikti Dr yükselebilir bı 4 5 gün sonra bidaha kan ver dedi☺️
Elfs Fidan97 benim hep baktırdığım hastanede 0.75 falan çıkıyordu bi baktırdığımda 2.50 çıktı yükselme eğiliminde mi acaba dedim bir kaç kişiye sordum pek ciddiye almadılar 2 gün sonra 38 çıktı
Nihan_35 Fidan97 ins kuzum hatta az önce mide karın krampından acile gittim Dr gebelik şüphen devam ediyo geç döllenme olabilir bişi yapamam diyip eve yolladı😌
Fidan97 Nihan_35 ben daha adet olmadım yarın normalde günüm ama doktor enfeksiyon olabilir dedi aşırı bir mide bulantısı ve kasıklarımda ağrı var ilaç verdi ama kullanmıcam
Nihan_35 Fidan97 aslında vermemesi lazım bak benim Dr tetkit bile yapamam nolur nolmaz dedi riske atamam dedi içme sende kuzu 2 3 gün bekle sonra gene kan yaptr cnm
Fidan97 Nihan_35 inşallah ikimizde güzel haberler alırız o kadar çok istiyorum ki ben iki Çeşme ağladım yani hastene dönüşü umarım tez zamanda rabbim kucağımızı doldurur 🤲🏻😔
Nihan_35 Fidan97 amin ins üzülme kuzum ama olur ins bu ay olmasa öbür ay hayrlisi nasip ne zamansa o zaman olsun ins🙏☺️
Fidan97 Elfs inşallah benimde öyle olur o kadar çok istiyoruz ki eşimle ilk gebelik kürtaj olunca böyle daha çok bebek isteği oldu 😔
Elfs Fidan97 benim de ilk kimyasal olmuştu bu 2. Gebeliğim allah sağlıkla nasip etsin canım olmazsa da yine olur stres yapma stres engeller
Elfs Fidan97 çok teşekkür ederim isteyen herkese ve sana da nasip etsin inşallah yakın zamanda olur ben inanıyorum ☺️