mucizemizibekliyoruzz Mrvkzgdnl 24. Haftamdayım bütün hamilelik belirtilerim kayboldu rahatladım. Sadece tekmeler hissediyorum ❤️ Ve sıcağa dayanamıyorum 😂 Ama normalmiş mide yanması. Yemek yedikten sonra uzanmayın hemen
kasimannesi Mrvkzgdnl 24.haftadayım bende şükür mide yanması olmadı bende sadece arada mide bulantısı oluyor okadar şimdiye kadar çok rahattım ama karnım büyüdükçe ağrılarım olmaya başladı şükür 🙏 halimize 10 gün önden gidiyoruz bizde 20 gün önce 510grmdı
Seda_Kptn Mrvkzgdnl doktorum bana gebeliğimin başından beri soda içmemi söylemişti hem bebeğe kilo aldırır hemde mide yanman az olur demişti gerçekten de öyle oldu
Aysehatun Mrvkzgdnl 25+2de haftada 1 kiloyduk boyumuzda 35 cm çok sık mide yanması yaşamıyorum iki kere sabahları yaşadım
MelissaKaplan Gaviskon al eczaneden çok işe yarıyor doktor önerdi bana çokta memnunum mide yanması olduğunda bir kapak içiyorum anında geçiyor 24+3 haftalığım
Aysehatun Mrvkzgdnl yararlı şeyler yemeye calisiyorum oyle cok yedigim yok canim yumurta,sut,ceviz,badem,kirmizi et,yogurt,muz,kasar bu tarz seyler protein bebege cok iyi geliyor
Baysalcennet Sabah 6 fifa midemin yanması ağrimasıyla uyandım cok kotuyum iki bardak süt içtim biraz rahatladim biraz ince gine basladi😐