Melekokty 34 hafta olduk tam bu geceden itibaren kızlar adet ağrım var gidiyo geliyo geldiğinde bildiğiniz adet oluyomuşum gibi doktor kontrolüm pazartesi
Eski9 Melekokty bu ağrılar çok çok normal artık baskı var ama sıklaşıp artarsa veya dayanılmaz hale gelirse mutlaka doktora gidersiniz insan aradaki farkı anlar zaten
Twinsss Melekokty aynı şekilde bu gece ağrılarım başladı. 29+5 im ama ikiz gebelik. Uygulamada braxton kasılmaları başlayabilir yazıyordu sanırım onlar bu. Vücudu yavaş yavaş doğuma hazırlama için yazıyor.
Melekokty Eski9 bel ağrısı da normal mi ben sanki şuan adet oluyorum aynı ağrısını çekiyorum ve bebeğim çok fazla hareket ediyo ağrıyla beraber canım daha çok acıyo
Eski9 Melekokty Normal tabiki vücut gerçekten zorlaniyor bebeği taşırken tüm organlara baskı yapıyor dediğim gibi farkı anlarsınız dayanilmayacak bir ağrıdır heralde doğum sancısı bende çok derdim şimdi adet olacagim bu nasıl ağrı böyle diye
matruska Ben de 36 haftamdayım ve 28 den beri ara ara yaşıyorum regli ağrılarını bi ara kan gelecek sanıyorum o kadar ki regli ağrısı yani . Ama sonra geçiyor, çocuğum da bol tekmeli maşallah hep kendi varlığını hissettiriyor, rahatlıyorum 😊
cennetkokulum_ matruska 36 haftadayım bende aynı durumdayım ayağıma kadar vuran ağrı var ve aşırı hareketli canım aciycak derecede sancı da arada bir geliyo sık değil bizim de randevu salı günü
Melekokty matruska çok yürüdüm acaba ondan mı bende yaşıyodum regl ağrısı gibi şimdi bele falan vurunca korkmaya başladım zamanında gelir inşallah miniğim 🙈
Melekokty Bebek_01 teşekkür ederim süre tutuyorum 5-10 dakikada bir gelip gidiyo daha aşağısına düşerse gidicem muhakkak
babynil @Melekokty benim ebem 34den sonra adet agrilarin baslayabilir bel agrin olabilir ama adet olmycaksin hazir ol demisti
Mminikmucizemmm Melekokty 36.hafta bitmek üzere benimde sürekli regl ağrım var hatta bazen regl olunca hissedersiniz ya öyle bile hissediyorum sanki kanama oluyor gibi normalmiş bunlar ben özellikle çok yürüdüğümde yorulduğumda daha sık oluyor en son doktora söyledim 34.haftamda bütün kontrolleri yaptı dinlen bir sorun yok normal dedi, sanırım rahim kendini doğuma hazırlıyor
Ezgi333 Melekokty özel Bir ebe ile calisiyorum gecen hafta dogum egitimj aldik 30 haftadayim bu arada regl sancisi gibi agrilar , bel agrisi bacakta kasilmalar dogumun yaklastigina isarettir demisti . Ama gercek dogum agrilari mutlaka fark edilirmis belki de yaklasmissinizdir
Grkemyvz Melekokty resmen aynı ağrıları yaşıyoruz bende 36 haftadayım adet oluyor gibi ağrı çekiyorım birde rahimde baskı var ağrı şeklinde yürürken bile Zorlanıyorum benimde kontörlüm p.tesi