Lulikli duygu_ozgenc gynoferon kullanıyorum canım. Ferrittin değerim yerlerde buna başlattı doktorum sabah akşam. Aç karnına ama ben içtikten sonra 2 saat bekleyemeyeceğim için doktorum kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi ilk hapı
Semaen duygu_ozgenc benimde düşükmüş ama ilaç kullanmak istemedim biraz araştırdım dogal içerikli bir takviye buldum active.bee diye bir sayfa var oradan multifer damla aldım bir bak istersen.
duygu_ozgenc Lulikli ilk hamileligimde benimde sinirdaydi bu ilaci vermisti cok kullanmamistim o yuzden bu kadar halsiz yorgunum galiba
Handan_65 Lulikli Tok yiyilşyorsa doktora sorayım ayy çok kötü oluyorum boğazımdan kan kokusu geliyor
Lulikli Handan_65 valla kahvaltıda ben çok tıka basa yemediğim için tok olmuyorum genelde o yüzden ben sorun yaşamadım ama tabi sor doktoruna bakalım ne diyecek
seddkilic05 duygu_ozgenc evet doktorum yazdı ilacı aç karnına suya karıştırıp içiyorsun vişneli gibi tadı meyvesini gibi
Lulikli duygu_ozgenc olabilir mesela benim demir değerlerim normal. Ama ferrittin değerim bildiğimiz 5e düşmüştü tahlilde. Görünce doktorum hemen bu ilaca geçirdi. Yüksek değerli bi ilaç olduğu için toparlıyor anladığım kadarıyla