_ipekkkkk Ranaikra Yaaaaa 😀 ben hep stresli şuan nasıl olur ya birden bişey olursa diken üstünde gibiyim doğaydı hayırlısıyla 🤲 zaten hep aşağıda anlamadım bu çocuk nerde saklı kaçıncı haftadan sonra çok büyüyor acaba 🤷♀️😂 ilk olunca göbek büyüsün istiyorum hemencik
Ranaikra _ipekkkkk benim 5 6 aylık gibi karnım hiç yok gibi ilk kızımda kocaman olmuştu bunda çıkmadı
Karadenizli_ Ranaikra 31. haftama yeni girdim çok şükür eksikleri bitirdim. eşyalarıda yıkadım ütüledim yerine yerleştirdim. şimdi yavaştan çantaya başladım. 😊🤗
Aysunozb Ben 23 haftalığım 3 tane hastane çıkışı aldım😂 bu hftada ağız mendili çorap ve zıbını bitircem tez canlıyım bence hazırlıksız yakalanmaktan iyidr al herseyi
Ranaikra Piraye2021 en iyisini yapmışsın ben kokumu kaldıramıyorum biran önce halletmem lazım ama işte
RumeysaNur34 Ranaikra 30+5 benimde ikinci gebeliğim ama ikincide daha heyecanlıyım 🤭🤭 İki hafta sonra hazırlıycam kısmetse çantayı benimde kızımın da herşeyi tamam şükür 🥰
Ranaikra RumeysaNur34 ya ben neden sakinim kızım dolabı düzenlenecek kıyafet yıkanıp ürünsek çanta hazırlanacak dopaya inecek şeyler var ama ben çokkk erken diyorm sence erken mi çok kafan karıştı
RumeysaNur34 Ranaikra bence değil ne olur ne olmaz canım başlanmalı ufaktan hazırlıksız yakalanmaktansa erken hazırlamak daha iyi ilk oğlumda kontrole diye gidip doğuma alınmıştım iyiki onuda erkenden hazırlamıştım 😊
Ranaikra RumeysaNur34 evet ilk kızımda erken zamansız geldi suyum gelirken çanta hazırlama derdine düşmüştüm herşeyi evde unutmuşum o telaşla
RumeysaNur34 Ranaikra aynen csnım olabiliyor böyle son dakika onun derdine düşmemek için en iyisi 32 33 gibi hazır etmek
Meryemce92 Ranaikra Benimde 2. Gebeliğim bu 30+4 olduk bugün. Bende çok rahatım inanki. Alınacak bir sürü şey var, temizlik yapılması lazım. Bebeğin kıyafetlerinin yıkanıp ütülenmesi lazım beşiğin kurulması lazım falan ama ben hala yatıyorum 😂