evlatkokusu0806 Glsh14 pıt pıt bişey atıyor ayırt edersin illaki ya 1 kere ya 2 kere anca atar 😊 balon patlatır gibi
gldn065807 Glsh14 en başta boylr bisry kaydı kaşındı kaydığı yer bir iki kere daha oldu kaydığı zaman kaşındı sonra pit pit hafif vurmalari oldu kızımın
Duy_gu Glsh14 ben ilk böyle hafif seyirme gibi oldu çok güzel bir duygu sonra hep hareket etsin diye bekliyorm yatınca oluyor arada
Glsh14 evlatkokusu0806 biz henuz 11+5 iz.bazen karnima elimi koydugumda hafif pit pit hissediyorum ama bagirsak hareketi hissediyorlar.bende merak ettim☺️☺️
esrasavas 19 haftalıkken hissettim hafif hafif pıt pıt şekilde hafifce karnıma dokunuyordu okadar güzel bişey ki tekmeleri hissetmeye başladıktan sonra hep elim karnimda gezdim🤣 bn dokundukça hareket ediyordu şimdi gün sayıyoruz kavuşmaya son 13gun
Glsh14 esrasavas yaa cok guzel dokundukca size tepki vermesi😍Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin🙏🌸
Murgul 19 haftalık olduk hamd olsun… arada karnımın altında nabız atması gibi birşey hissediyorum oda damar seyirmesi mi bebeğimmi anlamadım tam.. Bazen sırtıımda belimdede oldu oraya da tekme atcak hali yok yaa 😀İçerde öyle başka hissettiğim hareket yok.
Glsh14 Murgul bebistir heralde.ama tabi daha o kadar tekmeleyemez okudugum kadariyla.bekleyip yasayacagiz insallah o tekmelerini☺️🥰