Denizyildizii Kızlar sürekli tatlı yemek istiyorum. Kendimi tutamıyorum ya bunun önüne geçecek bir çözümü olan varmı çok kötü hissediyorum kendimi 😢
Semy Denizyildizii yok bir çözümü. Son ayımda bende öyleydim duramıyordum yani. Tadımlıkta olsa yemiştim hep
2cucukanasi Denizyildizii rahat ol kendini boşuna üzme bence canım hepimiz şuan birşeyleri çok yiyor çok istiyor karıştırıyoruz normal bir durum
Elfens Denizyildizii vallahi bende öyle tatlı hiç yemezdim doğum yaptım çok tatlı yiyorum ve önüne geçemiyorum artık sinirim bozuldu canımın tatlı çekmesinden ne yapacağımı bilmiyorum 🤦♀️
deletedmom87894 Denizyildizii ah bu ben😂😂kız kahvaltıyı bile baklava kekle açıyorum🤦🏻♀️Yatarken çikolata
2cucukanasi Denizyildizii bu da çok normal hormon dengeleri oynuyor yeni duruma alışma süreci de psikolojik olarak etkiliyor sende kendini tatlı ile rahatlatıyorsun
Denizyildizii 2cucukanasi bu isteği hafifletecek bir çözüm bulmam lazım ama yaa her tarafimda sivilceler çıkıyor. Bebek bile sivilcelendi
2cucukanasi Denizyildizii insan tatlıya alışınca kopması zor oluyor ama bebişi de etkiliyorsa mutlaka azaltmak lazım
Elfens Denizyildizii hamileyken ağzıma sütmedim ve hamile iken 8 kilo aldım 3.5 zaten çocuk şişlik ödem oldu dopum yaptım 15 kilo aldım akşam çayla tatlı yedim dün yedim elimde değil