demetemre Arkadaşlar 2 saat içinde iki kez jel gibi sümüksü yapıda ancak renksiz olarak daha doğrusu beyaz gibi krem rengi gibi akıntım oldu. Nisan olabilir mi? bel ağrısı sancı gibi durumlarım yok henüz. Kansız renksiz nişanı gelen var mı acaba ?
Sdtcnts demetemre öyle olsa benim her gün nişanım var 🤦🏻♀️😂 son zamanlarda akıntı fazka oluyormuş hatta doktorum fitil verdi enfeksiyon olabilir diye
serifesimsek demetemre kaşıntı var mı canım benimde öyleydi dün doktora gittim çatı muayenesi olacaktı zaten iltihap var dedi fitil verdi.
Elikra Bildiğim kadarıyla nişan kanlı oluyo renkli yani oğlumda oldu yeni adet olur gibi renksiz duymadım hiç normal akıntı olmuştur belki
demetemre Elikra hmmm 🤔 biraz bekleyeyim hemen paniklemedim de zaten, sadece acaba Nisan mi diye , Google’dan baktım renksiz de varmış ama bilemedim
demetemre Sdtcnts akıntı gibi sıvı değildi de biraz daha katı kıvamlı .. 🤔 benim de akintim atmisti ama bu akıntı gibi olmadı ondan merak ettim valla 🤷🏻♀️
Elikra demetemre acele etmeyin zaten bi kaç hafta önceden gelenler de oluyomuş sancınız sizi yönlendirir
alyaninannesi2 Bendende öyle birsey gelmişti 2 3 gün önce emin olamadım senin gibi ama ne gelen var ne giden 😂
demetemre alyaninannesi2 sancı olmadigindan dolayı endişe etmedim bekliyoruz bakalım süreç ne getirirse artık ☺️
demetemre Elikra Nisan gelince ortalama 1-3 gün diye biliyordum.. hafta sürenler muhtemelen Nisan değil 🤔
Elikra demetemre iki gün önce okumuştum bi gebelik sayfasında ben de öyle biliyordum en geç iki üç güne olur diye de bi kaç hafta önce de gelen oluyomuş artık doğruluğunu bilmiyorum
demetemre Elikra çok fazla bilgi var ya her yerde.. yani insan neye güvenip onanacagini bilemiyor. Fazla bilgiden gereksiz bilgiden usandım, bı standardı da yok. Olsa 😁😁😁
demetemre Failknr çarşamba randevum var, çarşambaya kadar bekleyecegim bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤷🏻♀️
Anne8484 demetemre canım peki afedersin bir anda böyle adetken içinden bir parça düşer gibi olur ya öyle mi oldu ?hissedip mi gittin tuvalete ?Çünkü bende de öyle geldi ve ben bildiğin hissettim içimden bir parça gibi düştüğünü