Burcubaver Merhabalar güzel anneler 🥰İstanbul da detaylı ultrason yaptıran anneler hangi hastanede yaptırdınız ve fiyat bilgisi paylaşır mısınız ☺️
eso14 Burcubaver İstanbul Türkiye Hastanesi Mehmet Aygün. Fiyatı 700₺. Ama çok ilgili ve bilgili bir doktor kendisi maşallah. Biz çok ama çok memnun kaldık. Tavsiye ederim
Fatmadumankorc Burcubaver acıbadem atakent hastanesi Profesör Mehmet Aytaç Yüksel yaptı 990 lira gibi bir ücreti vardı gelmiş geçmiş en iyi kadın doğum doktoru belkide o kadar iddia ediyorum instagramdan bakabilirsiniz siz de 🙂
BesteKc Burcubaver acıbadem altunizade doç dr ahmet tayyar 1200 tl acıbadem sigorta indirimiyle. Renkli 3 boyutlu gördük fotograflarını da verdi. Çok ilgili sevecen sürekli her şeyi anlatır konuşur hıı diyip geçmez ikili taramaya da kendisine gitmiştim
Ggamz Pendik’te Medet Yılmaz var ona gittim bende oda ilgili bir doktor seni rahatlatarak ve yaptığı işlemi anlatarak bakıyor gayet güzel Fyat;300 TL
Seymaben Ggamz merhaba gittiginiz yer poliklinik falanmi acaba memnunmusunuz birde yakin tarihteki yaptirdiniz ?
Ggamz Seymaben evet 2 gün önce yaptırdım kendi muayenesii gayet ilgili ve eni rahatlatarak açıklayıcı konuşuyor hatta dediğimin dışında herhangi birşey olursa ücretsiz gelebilirsiniz dedi ben memnun kaldım