matruska Kızlaaar İstanbul da uygun fiyata HSG rahim filmi çekebileceğim bir hastahane biliyor musunuz? Medipol de 1000 TL istiyorlar da daha uyguna çektirebilecemiz bir yer biliyor musunuz?
Berrasirin matruska Devlet hastahanesi den rahim filmi raporu alirsaniz ucretsiz cekilir diye biliyorum
minnosbirkiz matruska Merhaba, anestezisiz isterseniz kartalda vera hastanesi 600₺ ye çekiyor, anestezilide 900₺ - Ben Ekim ayında anestezili çekilmiştim 🤗
moom222 matruska echomar 800 TL ye bakıyor cnm hemde çok rahat geçiyor orda hemen sonucu alırsın devlet rapor çıkartır mı bilmiyorum ama dene şansını devlette zaten pandemiden dolayı bakmiyorkar daha uygun fiyata bulamazssin fiyatlar çok yüksek ben daha bı kaç ay önce bu fiyata yaptirdim
Kubraselamii13 matruska bende pendik medipole canan hanıma gidiyordum 2 kez kürtaj geçirdim ve testleri i yaptırdım genetik ve hsg canan hanım beni sonomed e yönlendirdi en uygun ve küçük aletler kullanılıyor diye Eylül 21 de cektirdim 800 liraya
moom222 matruska Devlet hastaneleri rand bu vermiyor pandemiden dolayı anestesi almanıza hiç gerek yok inanın otuz saniyelik bir işlem acı hissetmiyorsunz
minnosbirkiz matruska hiç korkutmayın kendinizi, uyumamla uyanmam bir oldu, anestezisizde çekilebilirmişim, kalktığımda hiç ağrım sızım olmadı, o kadar iyiydim ki şöyle söyleyim ordan çıkıp eşimle kahvaltıya gitmiştik 🤗
matruska moom222 ayy gerçekten mi, insan bilmediğinden korkuyor işte, olmadı anestezisiz de düşünebiliriz o zaman 😊 teşekkürler
moom222 matruska Canm gerçekten. Ben iki kere girdim beş sene arayla hemde bu kadar insanları korkutmaya gerek yok herkes korkutuyorlar ben çok şaşırıyorum onların gittikleri yerde kullanılan alet bnce farklı echomarda bn gittim otuz saniye sürmedi spekülasyon aleti takılıyor rahime oda kamerayla nasıl bakıyor doktorlar rahminize aynı öyle o sıra doktor xamekanin arkasndan çekiyor rahmin filmini bitti gitti otuz saniyelik
cyln_hnm matruska Bakırköy görüntüleme merkezi sıfır acı ile çekiyor 500 gibi bişey fiyat indirim isteyin yapıyorlar
matruska cyln_hnm aaa mutlaka soracağım oraya da , bu zamanda ne kadar indirimli olsa kardır diye bakıyoruz valla 😕
Ikigozumuncicegiii matruska Cerrahpaşa tarafında daha uygun oluyor Bende 1.5 yıl once fulya da 850 yecektirdim
cyln_hnm matruska arayıp bilgi alın ben dahil bütn arkadaşlarım orda çektirdik çok memnun kaldık devlet hastanesine gidiyorsabız ilaç parasını da devlet karşılıyor
Burcudan Fındıkzade hekimoğlu görüntüleme merkezinde çekildm geçen hafta ücreti 550tlydi çok güzel ilgilendiler ve anestezisizdi ama hiç acı hissetmedm anesteziiye gerek olucak bi uygulama degildi bence burda okuduklarma dayanarak korkarak gitmiştim ama çok hiç anlatıldığı gibi degildi