ZuleyhaaBC Göğüs ucu kremi arıyorum ama ne alacağımı bilmiyorum 🤷♀️ yardımcı olur musunuz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🥰
Beyza97 ZuleyhaaBC lansinoh kremden memnun kalan çok kişi var bende aldım doğuma az kaldı inşallah ise yarar
Damla0 Sedadgr garmastan pomad furcain ve madecasol u karıştır sabah öğlen akşam vur iki gün içinde cektigin acilarin yalan oluyor 2 doğum ettim kesin çözüm diyorum
Cerem ZuleyhaaBC canım krem kullanmana gerek yok.Doğumundan önce göğüslerine soğan koy yara bere olmaz hiç canın da yanmaz🥰
Cerem tugbactlkya soğanı direk kesip göğüslerine koyabilirsin bol sulu olsa daha iyi sonra streçle çamaşırını giyin.5 6 saat kalsa iyi olur🥰
Byznr281115 ZuleyhaaBC ben incia aldım kullanıyorum memnunum henüz dogum yapmadım ama Goguslerimi rahatlattı içeriği temiz bi marka fiyatı da uygun
ZuleyhaaBC Seymaayyy ya evet onuda çok söylediler emzirirken temizlemeye de gerek yokmuş kantaron sürülürse
Seymaayyy ZuleyhaaBC kesınlıkle en rahatı ve gerçekten her yarayı tedavi edıyor organik olan kırmızı renkte oluyor bılgınız olsun 😊
Cerem ZuleyhaaBC benim ilkti bugün düşük yaptım şuan sancı çekiyorum🥲Ablam ve kız kardeşim soğanı kullanmışlardı ordan biliyorum😊