Aytmel İyi akşamlar herkese. Boğaz yanması halsizlik geniz akıntısı var. Doktorum sadece zencefilli ıhlamur içip parol içebileceğimi söyledi. Sizin deneyip memnun olduğunuz bir şeyler var mı:/
Polenpolen52 Aytmel canım bolca mandalına, pekmez , bak tüket öksürük baslarsa bal ye gecırıyor bır muddet.
Aytmel Misa34 suyum fazla çıktı. Doktor şekerin olabilir meyve az ye dedi onu da doya doya yiyemiyorumm😕
Deletedmom154 Aytmel geçmiş olsun 🌸Benimde başta bogaz ağrım vardi sonra balgama çevirdi 🥴balgam çok fena yaptı beni
Aytmel Deletedmom154 ya sökülse böyle balgam olarak atsam daha rahatlıcam sanki. Böyle içe içe akması da baş ağrısı yapıyor. Size de geçmiş olsunn❣️
Esraikra Aytmel bende var aynı durum dayım daha kadın doğuma gidemedim dolu randevu aldım ama sağlık ocağında kan verdim doktor değerin dusuk gibi agri kesici fln içme dedi de ondan sordum
Deletedmom154 Aytmel valla içine akmasida kötü balgam olarak öksürmekte kötü oluyor.Sizede geçmiş olsun 🌸
Aytmel Esraikra ben doktora gitmedim doktorumla Whatsupp tan yazıştım. Parol içebileceğimi söyledi sadece. Ağrılarımı aldı parol.