gulsumklc2 17 haftalık oldum her gece 12 yi bekledm bugun benegım nasıl olmus diye bgun dr a gttiğimde beynın ventikülümde genişleme var dedi bu durumu yasayan var mı ?
Anne3434_ gulsumklc2 peki neden meleğime veda yazdın doktor alınması gerek vs gibi bişey mi dedi canım
Muhammedamine gulsumklc2 hidrosefaliden mi bahsediyorsunuz ?? Eğer öyleyse bu bebeklerin yaşama şansı var doğduktan sonra bi stent takıp omurga beğin arası sıvı geçişini sağlayabiliyolar % 50 şansı var
gulsumklc2 Dr yarn sabah alıcak dogumdan snra görme yada zıhınsel engeli olucak dedi ve ysama sansı cok azms 😞
aren6161 gulsumklc2 rabbim yardimcin olsun baska doktorada gitmelisin vazgecme bebeinden bazen buyarz seler imtihan oluyor doktor diyor yasamaz enelli vs sole bole skntisi var bi doguyor sapasaglam allaha dua et sabret aldirma bence
Babies16 gulsumklc2 yinede ona yasama sansi tanisydnz.yada tek bi dr la kalmasaydnz.o zaten vadesi oldugu kadar yasiycak.onu öldürtmek bana bantikli gelmedi
Ntugba gulsumklc2 allahim yardimxin olsun canim nedenir bilemiyorum ama başka iyi bir doktora görünsen
Dnzsml gulsumklc2 senin fikrin senin kararın sonuna kadar saygı duymak zorundayız. Lakin atan bir kalbi sadece zihinsel engelli olucak diye sonlandırmak 😔çok çok iyi düşün bikaç doktora daha görün allah sabır versin🙏🏻
Nvrz Unutmayın arkadaşlar hepimiz birer zihinsel yada ozurlu adayıyız benim de 23 haftalık oldu hem down sendromundan şüpheleniyorlar hemde kalbi delik olsun o benim minik prensim ne olursa olsun o benim kabulüm asla aldırmam bu benim fikrim