Denal Fatma-nur 40+1ilk i oldu bu belli değil ama 40beklemem suni sancı isterim Dr konuşup uygun girurse tabi
Ays0 Seher38 genelde 38 veya 39. Haftalarda sezaryen öneriyor doktorlar ama benim son kontrolde gebelik zehirlenmesi yasadigimi fark ettik ve 1 hafta önce oldu
Seher38 Sumeyyebeyzaa kuvoze alındı mi gerek oldu mu bnm erken doğum riski var normalde 39 haftada sezeryanla alıncak ama erken olursa kuvezde kalacak bebegim kaçıncı haftadan sonra alınmıyor kuvoze bunu merak ediyorum
Sumeyyebeyzaa Seher38 benim bebeğimi küveze almadılar kilosu gelişimi iyiydi sadece doğuödan sonra 4saat yoğun bakımda oksijen tedabisi gördü ertesi gün de çıktık hastaneden Allaha çok şükür
ilknurum61 Fatma-nur 37+4 beklemedeyiz 😃 sadece yalancı sancı çekiyorum bakalım bir an önce gelse de sevsemm bebeğimi 🥲😘
Ozgrrr Yulafezmesi 36 da dogum yaptığın zaman 34 deyken çevrende görenler seni karnın aşağı indi dddi mi hiç
Yulafezmesi Ozgrrr hayır demedi bir anda gece ufak ufak sancılarım başladı ztn sabah konturolüm vardı normal hazırlandım hastaneye gittim nts sancın çıktı durdurmaya çalıstılar olmayınca sezeryanla doğum yaptım
Minikmucizem0 Fatma-nur 28 haftalık doğum yaptım ama çok şükür şimdi kızım 2 buçuk yaşında 9 haftalikts gebeyim şu an 🙏