ElifAkaln Fatma-nur ilk doğumum erkekti 39+6 da kendi sancım ile oldu, bunda kız bekliyorum 38+6 yım gelen giden yok 😊
Zehra9616 Ozlem2206 aslinda arastirirsaniz haftamiz normaldi 😊 bana kalsa icimde yasina kadar bekletirdim😂
Elyesa_annesi Ozlem2206 arkadaşım 43. Haftayı tamamlayıp doğurdu normalde hamilelik süresine 10 ay olarak bakıyorlar ama türkiyede doktorlar erken almayı seviyor maalesef gerçi yeni yeni değişmiş biraz bekliyorlar
Hlyanne 1.bebeğim kız 39 haftalık 2.bebeğim kız 41 haftalık 3.bebeğim erkek 40 haftalık 4.bebeğim erkek 30+1 oldu bekelenen doğum 11 şubat inşallah zamanında ve sağlıkla gelir
Ayaz2016alya2022 Hlyanne masallah ne güzel ıkı kız ıkı erkek en sevdiğim ama bakımı zor benim 1 erkek 1 kızıma hamileyım ama son
Znerminn Hlyanne mahşallah olsunn😍 benimde hayalim inşallah🥰🙈Şu an 28 ci haftamdayım, sizde hiç kordon dolanması oldumu🥺 dün doktor bir kez dolanmış sıkı değil ama dedi birazcık tedirgin oldum🥺
Ayaz2016alya2022 Fatma-nur ilk gebeliğim erkekti 41 hafta da doğdu suan kızıma hamileyim 33 kacıncı haftada doğar bilemem 😀
Gziyadova sennaaylmz Nasıl olduda erken doğurdunuz ? Yani nasıl desem egzersiz falanmı yapıyordunuz ?
Hlyanne Ayaz2016alya2022 çok teşekkür ederim hayalimizdi hamdolsun Rabbim Nasib etti… Allah evlatlarınızı size bağışlasın hep güzel günlerini göstersin
Deryakadir Fatma-nur ilk doğum 41. İkincisi 38 üçüncüsü 35. Hafta erken doğum oldu hepsi de serzeryan🥰