gulnurkrms Anne8484 ha yok ben hemşirenin bunu bildiği halde gebelik olabilir demesine şaşırdım anladım şimdi
Nihan_35 gulnurkrms bende onu anlamadım değilim dedim hamile ne yapılacaksa yapılsın dedim ultrason film serum falan anca parol ilaç icebilirsin şuan maalesef dedi
Mom3834 Nihan_35 benim hastaneye gitmemin tek sebebi aşırı derecede midem ağrıyordu, çok şişmişti dayanamıyordum agrısına.. doktorun gebelik testi yapacagını ögrendigim an baslarım böyle işe onu mu beklicem bir saat ben kendim yaparım ilacımı icer yatarım dedim, eve geldim yalandan test yaptım 2 cizgi gördüm 😊
Nihan_35 Mom3834 annemde ablama 35 yıl önce mide karın ağrısı çekmiş ama.hamile olduğunu bilmiyomus tabi rahmetli babam acile götürmüş apandistmi diye Dr lar hamile haberi vermişler annem sırf bu yüzden gece gece bana mesela yanımda olmak istemiş doktorumda her gebelik kasık karın agriyinca olmaz değişik reaksiyonlar gösterebilir dedi her insan bünyesi farklı dedi nasip ya bakalım kuzum rabbim kucagina almayı nasip etsin adetin gecikmismiydi peki ve kaç gun
gulnurkrms Nihan_35 tekrrdan kan verip baksalardi keşke acil bakıyor hemede Sonuc veriyor ordaki testler en azından bakarlardi sana
Nihan_35 gulnurkrms dün verdim 2 çıktı bugün vermemnn bı anlamı yok pazartesi yada salı vermen lazım diyo
Mom3834 Nihan_35 @gulnurkrms geç döllenme olabilir. 2 günde 2 den 20 ye çıkabilir. Gayet doğru bir prosedür izlemişler
Elif127 Nihan_35 inşallah canım rabbim inşallah sanada tattırır anneliği umarım bu ağrılarının tek sebebi gebeliktir 🙏
gulnurkrms Nihan_35 gebelik olduğu vakit beta değeri okadar hızlı yukselirki bir günde 30 bile çıkabilir sen keşke verseymissim neyse geçmiş olsun
Mom3834 Nihan_35 evet gecikmişti 2 gün, ama 1,5 haftadır sürekli sürekli karnım agrıyordu, eşime midemde bir sorun var komtrole gitmemiz lazım demiştim.. bir kezde kasıklarıma kramp girmiş geçmişti. 3-4 saniye sürmüştü ama esas belirti hepp mide ağrısıydı 😳
Bebiscann Nihan_35 aynen gebelik belirtisi canım, inşallah gebesindir, ben 4 gebeligimde de yaşadım, ama olmayadabilir canım
Nihan_35 Mom3834 benim Ağrı da degil batar kramp 10 dakikalık giriyo ama girdimi beni mahfediyo sonra rahatlıyorm sonra karnıma vuruyo en son ufak ufak kasigima vurup gidiyo🤷🏻♀️
Miniqimm160821 Nihan_35 Canım bende mesela mide ağrısı kusma ve sürekli kasılmalarım var diye gittim midemi üşüttüm sanıyordum Ağustos ayında düşün bişey yapmadılar geçikmem de var diye ultrason aldılar hamile olduğum ortaya çıktı keseyi gördüler felan o yüzden sakin ol kafana bakmadılar diye stres yapma şuan duygu karmaşası yaşama olayında olur herşeyi kafana istemsiz takarsın ama dikkat et belki bebeğin sana tutunurken midene zor veriyordur annesi belki kasıklarının zorunu oraya vurduruyo olabilir 🤔
Nihan_35 Miniqimm160821 kasılma midendemi oluyodu ya son yazdığın şey beni çok etkiledi gözlerim doldu ins öyle bişi vardır öyleyse ömür boyu çekmeye razıyım 🙏🥺