merveyalcinkaya Seymaben karnında gaz dolaşıo gibi hissediormusun ona çok benzio takip et😌 inşallah hissediceksin
Gorkem97 Seymaben kuzum sakın kendini kotu hissetmeee cok farkediyor kisiden kisiye degisiyor, ben cok ayran peynir et yedim cok cok kemik yapisi iyi gelismis olabilir 🥰
Tgbpoyraz Gorkem97 ilk hamileliğimde kaç kere doktora gittiğimi bilmiyorum çok az hareket ediyo diye ikinciye hamileyim şuan 13 haftalık iki üç gündür hissetmeye başladım darısı başıma inşallah en sevdiğim şey hareket etmesi😍
Senaoztrk Gorkem97 yaa benimde ilk geçen hafta böyle alt tarafında pıt pıt göz seyrilmesi gibi hissettim bu iki gündür sanki hissediyor gibiyim ama hiç bilmedgim için eminde olamiyorum acaba omu degilmi😊😊 sizin kız galiba kızlar çok hareketli olurmuş
Damyavuz Merhaba, annelerin hamile iken uzun süre düz bir şekilde yatması önerilmez araştırın isterseniz. Benim kızımda da öyle oluyordu ayrıca her ilişkiden sonra bu şekilde oluyordu. Spermler Rahmi kasarmış doktorum demişti..
Laleozkan_09 Gorkem97 Maşallah 21 de böyle ise ilerisini düşünemiyorum. 34 haftalığım geceleri tekmeyle uyanıyorum 🤣🤣 siz 34 olunca tekme tokat Allah ne verdiyse olur muhtemelen🙈
Fundish Laleozkan_09 sizinle hemen hemen aynıyız sanırım 34 hafta 1 gün yazıyır programda.benimde bugüm kaburgma cok dayandı ağlıycaktım az kalsın :)
Gorkem97 Aysmaa ilk hissettigimde ağlamıştım sonra insan alışıyo mutlu oluyo idrar torbana vurdugunda yapma kizim ya az dur filan diye soyleniyorsunn cok guzel bir duygu rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin insallahh 💕🥰
KkubraOz Gorkem97 maşallah ya nasıl güzel bi histir kim bilir 🥰 videonu görünce duygulandım bi gün bende, bizde tadabilecek miyiz bu duyguyu acaba. Çok merak ediyorum onu öyle hissetmek nasıl bişey. Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻☺️
Laleozkan_09 Gorkem97 şaka bir yana rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin , sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ❤️🙏🏻 Kurban olurum ben onlara varsın tekme atsın🥰🥰🥰
MelekMervertlek Gorkem97 benmde böyle ilkindede böyleydi 2. Dede böyle 😄3 yaşında hala duyulmadı hala aynı kıpır kipir
Senaoztrk Gorkem97 maşallah 🧿😍 rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize canimm 😍😘