11mrv11 Kızlar inşallah bebeğimizi nisan da kucağımıza alacağız. Alışverişe yavaştan başladık uzun kollu mu almalıyım sizce hep Haziran Temmuz gibi falan o sıcaklarda giyebilir mi uzun kollu
Zeytininannesi01 11mrv11 benimde doğumum Mart sonu gözüküyor bende genel olarak uzun kol aldım üşürse diye
aysnrsvs 11mrv11 Yaşadığınız şehirle ilgili biraz ben izmirdeyim Mayıs başı doğum yapicam 1 aydan sonra kısa kollu giydirilir diye düşünüyorum
Oznurkk 11mrv11 tabi yine de uzun kollu alınmalı bence kat kat giydirmesekte uzun kollu olur. Onların sıcaklığı bize göre değil maalesef biz sıfır kol giyeriz ama onlar üşüyebilir. ☺️
alcang 11mrv11 Haziran temmuzda uzun giydiremezsiniz çok sıcaklar birde baya büyümüş oluyo nisandan Mayıs sonuna kadar anca giyer uzun kollu
Melek1111 Ben hep uzun aldım benim doğum da nisan ayında ama kısa kollu almaya cesaret edemiyorum üşürse diye endişe ediyorum.Zıbınları aldım sadece kısa kollu
Iknr-mls aysnrsvs benimde mayıs başı görüyor doğumum ve izmirdeyim bizim burda yaz çabuk gelir çok uzun kollu almamak gerek diye düşünüyorum
Hayal_et07 11mrv11 iç zıbınları sıfır kol, üst kıyafetleri uzun alabilirsiniz mevsimlikler çok kalın olmaz zaten
aysnrsvs Iknr-mls aynen ilk kızım Ağustos sonuydu doğumu minik kısa kollular giydiriyordum☺️ isilik olur İzmir sıcağında benim ev bı de fazlasıyla sıcak oluyor
Iknr-mls aysnrsvs aynen ilk kızım sonbahar bebegiydi kolay geçti pişik olmadan ama şimdi isilik pişik olurmu diye endişeleniyorum
A_S_K 11mrv11 yazın sadece incecik zıbınla duracak diyeyim. Her yeri terliyor ve isilik oluyorlar. Nisan mayıs hadi haziran ortası olsun ince usun koclgiyeceği max ay bu kadar. 🤭
Iknr-mls aysnrsvs ben kendim klimaya yapamıyorum tıkanıyorum klimaya 🤦♀️inşallah sağ selamet alırız kazasız belasız evlatlarımızı öylede böylede büyürler kızım sabırsızlıkla bekliyor kardeşini 💜
aysnrsvs Iknr-mls aaa benimde kızım var bir kızım daha olucak☺️☺️ buhar makinası kullanıyorum alıştık biz artık klimaya 😉
Iknr-mls aysnrsvs birinci nin kiz olması ikincisinin de kiz olması biraz rahatlık olacak kızım çok mutlu ablasının eşyalariylada buyucek 🥰😊