Kbra240 tgcasy ya bende öyle hissediyorum benden birseyde gelmedi 40 a kadar gelmez se Suni sanci mi veriyolar
tgcasy Kbra240 buradaki postlarda öyle okudum ama bilmiyorum.benim 2.hamilelik ilk i 34.haftada doğmuştu bu bekliyor 😃
Tugcedefne Son 14 gün. Regl ağrısı gibi bir ağrı var 2gündür. Bir de 2 cm açılma. Bu ağrı sancı mı oluyor anlamadım.
Derya2867 Seda5885 öyle bir geçiyor ki şu an 50 günü kalmış benim kızımın 😂 ben daha dün 230 günleri görmüştüm halbuki
Deletedmom62627 rumeysakaplan soooon 21 gün, hareketleri azaldı niyeyse, sizdede oldu mu? Sancım vs yok arada bir kasılıyorum sadece
rumeysakaplan Deletedmom62627 hareketleri benimkinin de azaldı hatta dün kontrolümde tansiyonum yüksek çıktı doktor ilaç verdi 14 çıktı tansiyon hareketlerinin azalma sebebi de buymuş şuan 37+3 38 de bakacak eğer yine yüksekse doğuma almayı düşünüyor değilse bekleyeceğiz
Deletedmom62627 rumeysakaplan aa baya yüksek çıkmış tansiyonun inşallah kötü bişey yoktur. Benim dün hareketliydi baya bugün yine durgun. Oyun oynuyor benimle sıpa
rumeysakaplan Deletedmom62627 ben tansiyonumun yüksekliğini tuzlu ayran içmiştim dün ondan diye düşünüyorum