Yazsonbahar1256 adsmom adsmom gazi yıldırımı duydum. Nasıl bır doktor acaba. Siz dogum yaptınız mı onunla
Gamzeyasarr ElifAkaln Şükran hanımın muayene ücreti nedir bir de doğum süreci nasıl ilerliyor acaba hangi hastanede yapıyor bilginiz varsa paylaşır mısınız ☺️
adsmom Yazsonbahar1256 ben bir kimyasal bir dış gebeliğimde onunla tedavi oldum, şimdi de hamileyim takibimi yapıyor + doğumum inşallah omunla olacak. Mükemmel bir doktor, en zor anlarda bile beni rahatlattı, sayesinde çok şey atlattım 🙏
Mervesilam sumeyyearas gercekten pınar hanımdan memnun musunuz cok şeker bi hanıma benziyor ama emin olamadım suan 7 aylık hamileyim Yavuz Teoman beye gidiyorum ama cok suratsız meraba diye giriyorum cevap bile vermiyor cok rahatsız oluyorum bu durumdan
elifinilki27 sumeyyearas (Hassa içerik biraz) Hangi doktor bilmiyorum ama benim arkadaşımın kardeşi oldu ve doğumda bebeğin kolunu çıkartmışlar ve annesinde kaburgasını kırmışlar ben o yüzden gitmiyorum o hastaneye hala davaları sürüyor
Coldlittleheart Alyabebekk merhabalar bende erdemde dogum yapmak istiyorum o yuzden size sormak isterim bu doktor iyi mi gercekten memnunmusunuz sezeryan doguma giriyo mu acaba
-hilal Mervesilam Yavuz bey işinde çok iyi ama hareketleri bana biraz rahatsız edici geliyor takibimi onda yapıyordum bıraktım Sevil hanıma geçtim ben
yagmurrorskaya Yazsonbahar1256 Dragos Bezmialem Hastanesi Maltepede Dr Ebru Karaca 175 tl muayne ücreti ve cok tatlı bir bayan
Aliniko yagmurrorskaya bende bu doktoru çok duydum cuma günü için randevu aldım çok merak ediyorum kendisini😇😇
ElifAkaln -momymomy3 adalet hanımın normal doğum sayısı sezaryene göre çok az deniyor. Genelde bi sebep bulup sezaryene alıyormuş sizin normal mi olacak gidişat ne gösteriyor
Coldlittleheart -momymomy3 merhabalar bende erdemde dogum yapmayi planliyorum memnunmusunuz bu doktordan sezeryan olucam buyuk ihtimal
Mervesilam -hilal bende 7.aya kadar devam ettim etmeye de devam edicem galiba cok güven verdi bana yaşı itibariyle işinde gercekten uzman biri ama tavırları hoş değil sonucta bebeğimi görmek için gidiyorum gayet mutlu kapıdan giriyorum gülerek meraba hocam diyorum ne onda ne yanında ki sekreteri Ülker hanında tık yok bekliyorum onlardan da güler yüz hoş karşılama hoş ugurlama bide bunun için özele gidiyorum devlet hastanesindeki dr lar eminim yavuz beyden daha güler yüzlüdür