Caglasss34 Hanımlar doktor progestan verdi 200 mg ağızdan alabilirsin dokunursa vajinalda alabilirsin dedi ağızdan alınca beni çok etkiledi uyku sersemlik vajinal nasıl alınıyor etkisi nasıl bilenler anlatır mısınjz
Meri3220 Caglasss34 ben vajinadan kullanıyorum gece yatarken fitil gibi kullanıyorsun işte koyduktan Bi yarım saat 45 dk kalkma daha iyi olur
Momydemet Caglasss34 ben yatmadan önce koyuyorum vajinadan. Sonra uyuyorum 🙂 ağız yoluyla hiç almadım ama vajinadan alınca sadece sabah falan lavobaya gittiğinde ilaç akıyor,bazen iç çamaşırına beyaz leke bırakıyor.
Bebek9 Ben 1000 lik kullandım canım 20 haftaya kadar. Agız yoluyla beni de sersemleştiriyodu. Sonra vajinadan almaya başladım günde 1 defa her gece. Afedersin ama gittigi yere.kafar itecen hapı yoksa geri cıkıyo ve en fazla yarım saat kalkmayacan
Borann Kesinlikle vajinal yoldan al. Ağızdan alınca tansiyon düşüklüğü halsizlik bulantı yapıyor. Fitil gibi kullanıyosun. Vajinaya yerleştir daha sonra en az yarım saat uzanki dışarı çıkmasın.
Caglasss34 Çok teşekkür ediyorum bu gece vajinadan alıcam inşallah baş ağrısından duramıyorum ilaçı içince