Gulum_servet9 Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Instagram’dan alışveriş yapıp memnun kaldığınız sayfalar varmı? Çok güvenemiyorum Instagram alışverişine. Özellikle Bebek kıyafetleri ve lohusalık için önerebilirseniz sevinirim 😊 Şimdiden teşekkürler 🙏☺️
Asyaveannesi36 Gulum_servet9 meliksbabyden halası hastane çıkışı almıştı little angel yazan çok beğendim harika ürünleri var 💜
Zeytininannesi01 Gulum_servet9 bende burdaki konuşmalarda lolonscom diye bir sayfa önerisi gördüm. Bugünde ordan sipariş verdim bayağı uygundu fiyatlar, inşallah göründüğü gibi güzel ürünlerdir
Htcdre Merhaba canım ben instagramdan bebeğime 4 5 parça meliksbaby den alışveriş yaptım çok güzeller cidden bakmak istersen bakabilirsin 🌸
Htcdre Asyaveannesi36 gerçekten çok hoş dediğiniz takımı bende aldım fotoğraf çekmek için sabırsızlanıyorum 🌸
Bkucukavcu Nurr122 biz yaptırdık bugün geldi elimize kaliteli baskısı falan güzel henüz yıkamadık yorumlara bakarak aldım solma olmaz yazıyor inşallah olmaz ☺️
Defne2018 Gulum_servet9 lolosmandan sipariş verdim fiyatları gayet uygun ve güzellerdi bebegon da aynı koza bebek var kıyafetleri güzel ama fiyatı uçuk biraz
Deniz1409 Gulum_servet9 ben instagram da poldybaby_tr sayfasından alıyorum hem kumaşları mükemmel hem fiyatları çok yüksek değil
Defne2018 Gulum_servet9 nasıl yok ya sayfası ol ayan yerden mi sipariş verdim ben istaya yaz çıkıyo zaten
sumeyyearas Bebetalya sayfasından almıştım güzeldi. Prenses bebe değişim yapmiyor alacak olan varsa almasın bir sorun olursa yok değişim elinizde patlar ürün