Tubmavi Beyazları çok beğeniyorum. Ama hastanede beyaz olması zorlar mı ? Kaç tane götürdünüz hangi renk tercih ettiniz ve nereden aldınız tecrübelilerin tecrübelilerine ihtiyacım var
Busrakzlkc Tubmavi beyaz almakta sıkıntı olmaz ama yedekli olması iyi olur çünkü kanama olayı oluyo ben iki adet aldım suwenden biri koyu pembe biri açık gri dantelli 😊 dantelliyi çekimde kullanmak için aldım
Gul33 Tubmavi ben günlük hayatta da giyebileceğim şeyler aldım suwen’den 2 tane, bir tane de pentiden. İnce dantelleri var ama güpürlü gibi kalın dantelli değil. Eşim çamaşır makinesi örtüsü gibi der sevmez güpürlü pilili şeyleri 😂
HollyMolly Be suwenden beyaz gecelik sabahlık takımı aldım. Pentiden de beyaz çiçekleri olan mavi bir gecelik sabahlık terlik ve taç takımı aldım. İkisini kesin alıcam yanıma bir de yedek bir geceliğim daha var onu da alırım.
HollyMolly FusunF geceliği terliği ve tacı mağazadan aldım. Sabahlığı trendyoldan aldım. Resim, link yüklemeyi bilmiyorum ya:/ Trendyola mavi mama blue flowers elbise / sabahlık diye yazıp arat istersen. Pembesi de var. Tam takım olması hoşuma gitti benim. Tacından terliğine takım yani