Kbratekel 37. Haftamdayim tansiyon yuksekliginden bugun yatisim yapildi sizce durjmum bu sekilde devam ederse sezeryana mi alirlar normal doguma zorlarlarmi?
goflak Kbratekel gecmis olsun canim. Tansiyon gebelikte iyi degil diye biliyorum arkadasimin yukseldigi icin zorunlu sezeryan oldu doktoru riske atmadi. Allahim sifa versin insallah
mucizemizibekliyoruzz Kbratekel fazla yükselirse gebelik zehirlenmesinden zorunlu sezeryana alıyorlar diye biliyorum
Rabia1511 Kbratekel benide yatırdılar idrar toplama istediler şuan hastanedeyim çıkarmıyorlar 😒Tansiyondan
Kbratekel Nzlefe canim en son 13 e 9 cikti ama dusmedigini tahmin ediyorum kafamin agrisindan duramiyorjm
tomurcukannesi Kbratekel normali denerler bence olmazsa sezaryene alırlar siz sezaryenmi istiyosunuz☺️
Sedadygu Kbratekel bende geçen hafta 35+3 günlükken tansiyon yükselmesi nedeniyle yatışımı yaptı Dr 2gün yatıp çıktım tansiyonm normale döndü inşallahh sizinde normale döner
Kbratekel Sedadygu evdede suan normal mi canim benimde normale donuyodu hastanede kontrolde yujseliyodu ama evde de dusmedi ilkkez
tomurcukannesi Kbratekel o zaman belki suniyle başlatmayı deneyebilirler benim arkadaşımda 38 haftalıkken yüksek tansiyondan doğuma alındı normal doğurdu☺️
Sedadygu Kbratekel Canım ben hâlâ evde ölçüyorum ara ara gün içerisinde yükseliyor o zaman anlıyorm zaten 14.5 / 13.8 / gibi bu rakamlara geliyor dinlenince düzeliyor
Sedadygu Kbratekel Tansiyonun yükselmesini stres yaptığın içinde düşmeyebilir canım stres yapmamaya gayret et