Symylldz Kayaaelif evet kullandım beni ayakta tutan tek o ilaçtı diğerleri işe yaramadı. Öncesinde serumlarla geçiyordu günüm.
slnacar Kayaaelif ben 20 haftaya kadar kullandım doktorum doğuma kadar kullanabilirsin dedi , ikiz gebeyim onun sayesinde yemek yiyebiliyordum aşırı memnun kaldım prilam falan bana hiç fayda etmemişti benim için mucize ilaç
bykarakan Kayaaelif ben havaalnında almak zorunda kaldım hamile oldugumu da söylemiştim normalde kemoterapi alan hastalarda bulantı çok oluyormuş onlar içinmiş bende de çok etkili oldu anında geçti diyebilirim
Kayaaelif Hayalimbenim yanı gebelıkte kullanılması sıkıntı degıl dımı ? Bır kötü bırsey yaşamadınız ?
Kayaaelif Symylldz prilam kullandım asla etkısını gormedım doktoruma sormadım bır tane kullandım aşırı iyi etkısı oldu bende doktoruma soracağım inşallah sıkıntı olmazsa kullanıcam yoksa bende yapamıyorum su bıle içemıyorum sız kac haftalıksınız acaba
Havvadr Kayaaelif şuan 27 ama 18. Haftaya kadar kullandım şuan prilam kullanıyorum kusmalarım hafiflediği için
Kayaaelif slnacar prılam bende de işe yaramadı ya doktoruma danışmadım bır tane kullandım aşırı ıyı geldı bana soracam ama doktoruma umarım bırsey olmaz
Asliiikoo Prilam kullandım çok bulantım vardi asla etki etmedi sonra zofernkullanmaya başladım zofer çok etkiliydi sonra bittiğinde eczaneden almaya gittik muadili olan onzyd verdiler oda çok iyi geldi çok şükür rahatlattı hatta içmeden güne başlayamazdim ne yazikki
slnacar Kayaaelif kaç mg ? Ben 8 i ikiye bölüp kullanıyordum yeterli geliyordu diğer yarısını gün içinde kullanabilirsin demişti doktor ama hiç ihtiyacım olmuyordu yarım yetiyordu . Sorun tabi içiniz rahatlasın
Kayaaelif slnacar benımde 8 mg tüm alıyordum canım valla öyle rahatladım kı anlatamam prılam asla etkısı olmadı
sevcem12 Kayaaelif Prilam, dramamine bir cacığa yaramıyor, tam geçti diyorum 4-5 kez kusuyorum ertesi gün. Allah yardımcımız olsun :( reçetesiz veriyorlar mı bu ilacı acaba, bir de bunu deneyeyim
Symylldz Kayaaelif aynı durumdayım gecenin bir yarısı bomboş mide öğürmekten kan kusuyordum çok zor gerçekten hani kalça bel omuz sırt ağrılarımı gözüm görmüyor ama midem beni mahvetti.
Kayaaelif Symylldz ah canım ya çok öyle valla inşallah geçer bıranönce sızınde ilk gebelık mı cinsıyet ne ?