Polenpolen52 sureklı bebege bırsey olucakmıs dıye korkuyorum:( ankslyete var bende hafiften o gelıyor boyle korkuyorum, unutursam aklımdan çıkarsa iyi güzel hiç aklıma gelmıyor kotu dusunce, Size dua soracagım,hangı duaları okumalıyım bebegın saglıgı ıcın
kahvesever__ Polenpolen52 ellinizi karnınızın üstüne koyup okşuyarak salavat çekin içiniz rahatlar hemde bebeğinize iyi gelir
Habibe5505 Polenpolen52 bende salavat okuyorum böyle aklıma kötü şeyler geldikçe birde bazı günler aşırı düşünüyorum bazı günler daha sakin kalıp bebeğim iyi onu rabbim koruyor herşey güzel olacak diyorum sonra iki gün sonra yine bir korku geliyor galiba anne olmak yüreğinde bir korku ile yaşamak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Busssd Aynı seyleri bende yasiyorum Tup bebekle uzun bir zaman sonrasinda sahip oldum rabbim hepimizin bebislerini saglicakla kucagina aldirsin Kelin merhemi olsa derler ama yine de yaziim ben olumsuz seyleri okumamaya calisiyorum doktorun soylediklerine dikkat etmeye calisiyorum kendimi de kotu birsey olsa sende hissedersin diye telkinliyorum bol bol dua ediyorum 🤲Rabbim zamaninda saglicakla kucagimiza aldirsin insAllah
Polenpolen52 Busssd burda mesela yazmıslar bugün, 14 haftalık suyum geldi bebek susuz kalmıs alıcaklar falan, bıraz once onu okudum bittim vallahı moralım bozuldu bende 14 hafta oldum yenı
Busssd Polenpolen52 😔okumamaya calisin . Iletisime gecebiliyorsaniz doktorunuza danismak en sagliklisi Burada bircok kadin var ve herkesin hamilelikte yasadigi seyler bir olacak diye birsey yok Rabbim korusun en basta herkesin evladini bagislasin. 🤲 Bi de yeni anne olmus arkadaslarim boyle streslenip bebegi huzursuz ediyorsun dogduklarinda ayni sekilde huzursuz devam ediyorlar sakin kalmaya calis vs dediler Hani size ne kadar desem de diyorum ya kelin merhemi olsa kendi basina surer . Doktor kontrolune 2 hafta kala basliyorum esime sormaya iyilerdir di mi adam surekli benle ugrasiyor 🙈bilerek yapmiyoruz ama iste sakin kalmak gerek