Rukeneym 16 haftalık ikiz gebeyim hemoroid çıktı aşırı ağrı çekiyorum doktorum krem verdi yapacak başka birşey yok dedi aynı durumu yaşayan var mı 😔😔
slnacar Rukeneym 25 haftalık ikiz gebeyim iki haftadır çekiyorum ne yaptıysam olmadı gerçekten okadar iyi anlıyorum ki oturamıyor yatamıyor sancıdan ağlıyordum hala var bi tık küçüldü kabızlık yaşamıştım ben içerde oluşmuş sonradan dışarı attı durup dururken anestol hiç işe yaramıyor ama sürekli sürün ben vazelin de sürdüm bide sarı kantaron yağı pamuğa azıcık koyup orada bekletin oda iyi geldi sanki bi deneyin geçmiş olsun 🙏
Aycaaa571 Rukeneym Rabbim sağ salim kucağına teslim etsin ☺️ canım kantaron yağını al enjektörle düzenli olarak makat bölgesinin içine sık dışına masaj yap düzenli iyi geliyor vazelinde iyi geliyor dışına masaj yapmak
Hilal56 Rukeneym tek çözümü kabiz olmamaniz 1 ay boyunca hiç kabiz olmazsaniz hiç zorlanmazsa tamamen iyileşir ama en ufak bir zorlamada tekrar çıkıyor maalesef
Arya22 Rukeneym Geçmiş olsun canım. Daflon diye bir ilaç var ben basur için onu kullanıyorum doktoruna danış istersen genel cerrahi doktoru verdi bana. Çatlağa da iyi geliyor. İlk 8 hafta dışında hamilelikte kullanmanın sakıncası yokmuş
esraerr Merhaba 40 haftalığım bende şuan, 38 haftalıkken yaşadım krem ve ilaç vermişti doktorum,sıcak duş ve bol sıvı tüketimiyle 1 haftada tamamen geçti.
Tuba_2013 esraerr merhaba öncelikle cok gecmıs olsun ne olursunuz dr ne kremi ne ilacı verdi uardimci olabilir misiniz bana da cok kötü durumdayım 😔😔
Rukeneym Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah anestol krem verdi sadece doktor ağrıyı uyuşturur dedi ama kendi geçecek gibi değil 5 gün oldu daha kötü oluyor sanki oturamıyorum uyuyamıyorum yememede dikkat ediyorum ama 😔😔
Rukeneym Aycaaa571 Teşekkür ederim 🙏🙏bu dediğiniz yağın kırmızı olanı var bende onu kullansam sıkıntı olur mu acaba
Bediakavas Benimde ilk hamileliğimin son ayında çıkmıştı kremle geçti ama doğumdan sonra makat çatlağına dönüştü çok sancı yaptı ara ara yapıyor tekrardan kanama da çok oluyor şuan ikinciye hamileyim kabız olmamaya çalışıyorum doğumdan sonra özele gidicem botox yaptıricam çok zor valla çeken bilir
Yavasi Bediakavas benimde makat çatlağım var senelerdir dışarda 2 tane uzun meme var hic gecmiyo senelerdir kaldı öyle bende
Hilal56 Rukeneym ben tam 4 ay cektim doğumdan sonra üstelik makat catlagi da oldu yaşamayan bilemez cok geçmiş olsun
2civciv Doğum yapalı 3 gün oldu bendede çıktı ilk kez yaşıyorum cok zor Muş ya oturamiyorum resmen batikon ve bı merhem kullanıyorum ama 3 gündür bı hafifleme yok aynı duruyor en etkili dedinilen bişey varsa lütfen biri yazsın 🤲
Rukeneym 2civciv Geçmiş olsun benim hala devam ediyor Vazelin sürünce biraz iyi gibi oluyor onu kullanıyorum sanki iyi geldi günde iki defa da doktorun verdiği kremi kullanıyorum işte Ama baya büyümüş benimkiler 4 tane herbiri bilyeden büyük işte kabızlıkta oluyor nasıl geçecek bilmiyorum 🤔😔😔
HaticeBerkayBalat3103 @Rukeneym canım bende de var aynı sorun ama benimki baya Bi küçük nokta kadar çok şükür agrı acı vs yapmıyor doktorum krem verdi onu kullanıyorum inşallah tamamen geçer 🙏☺️
Rukeneym HaticeBerkayBalat3103 İnşallah geçer siz daha şanslısınız ama sakın acı yemeyin o çok azdırıyor
bernkc Kızlar prebiyotik takviyesi alın ve bol bol prebiyotikli yoğurt tüketin inanın çok faydasını göreceksiniz benim bu şekilde düzeldi.