sila_ Gaye01 ilk baş bilmediğim de içiyordum ama midem bulanıyordu sürekli sonra bebişi öğrendim zaten mide bulantısı da eşlik edince azalttım sonra tamamen bıraktım 😂eşime yemin ettim😂😂arada canım istiyor ama 😂
Ayaz_Aybars_mom Gaye01 bende bırakmaya çalışıyorum bugün ilk günüm bi paket içen biriyim bugün 2 tane içtim 😊😊 canımda öle hiç istemiyo yani isteyince icilmiyomus
Denizyildizi1 Gaye01 Ben ilk başlarda içiyordum mide bulantim başlayınca sigaradan tadından tiksindim ama ara ara canım istiyor ama içemiyorum
ozumveannesi Bende öğrendikten sonra günde 1 tane anca içiyordum ama 2. Aydan sonra ağzıma alamaz oldum tiksinti değil canım istiyor ama içemiyorum çeker çekmez öksürmekten helak oluyorum anlamış değilim🙊
Betulpoyraz Bende 2 günde 1 paket içerdim 5 haftalık hamileyim. 4. Haftada öğrendim ogrendigimden beri günde 2 tane içiyorum
Gaye01 İnşalalh bırakabilirim günde 5 6 adet içiyorum daha önceden 1 paket bitiyordum 4 haftada öğrendim hamile olduğumu korkuyorum bir şey olur diye ama içmeden yapamıyorum
Suzan-mustafa55 Gaye01 içme kuzum bende demesi kolay diyordum rahim damarında daralma var dedi doktor şimdi korkudan 3 bucuk atiyorum
Suzan-mustafa55 Gaye01 bende öyleydim birileri birşey olmaz bende içtim dedikce rahatliyordum bugün doktorum rahim damarında daralma var dedi 3bucuk arıyorum korkudan bırak sonra üzülme lütfen
Ipekkarakus0 Bende günde 1.5 pakete felan cıkarmıştım bırakamıyorum malesef hamile olduğumu öğrendikten sonra günde en fazla 5,6 tane içiyorum şuan içmememiz lazım inşallah bırakırız 🙏