Ebrudrgt 34 haftaliğim. Karninizdan ara sira sesler gelenler varmi kizlarr çit sesi gbi bazen ard arda oluyor baloncuk gbi oluyor yada parmak şiklatmak gibi. Adini tam koyamadiğim🤦♀️ Kafama takildi yaşayan var mi boyle birşey. Neden oluyor acaba ?
Gamzee05 Ebrudrgt o çıt sesi benden de geliyor hatta iki gündür daha sık duymaya başladım. Burda bi postta görünce ne alaka demistim ama varmış öyle bir şey 🤭 bebeğin eklemlerinden mi ne geliyormuş o ses
morsumbul Ebrudrgt ilk hamileliğimde oluyordu doktora sordum normal dedi bir günde çıt diye ta dolardan eşin duydu kızım doğdugunda omzu çok kütlüyordu onun sesi olduğunu düşünüyorum
Ebrudrgt Gamzee05 ahahah garip cunku o yuzden 😀 ayy herşeyi takmaktan yoruldum şu kafama ya 🤦♀️ yavrularimiz sağlikli doğsun inşallah 😊
Msl_ege Ebrudrgt benimde ilk gebeliğimde olmuştu . öğrenene kadar kafayı dedim noluyo diye eşimde duyuyordu çıt çıt . ne olduğunu bilmeyince çok esrarlı oluyo 😂😂
Neslisss123 Ebrudrgt bende birkac gecedir sık duymaya basladim.Ozellikle gece yatakta her dondugumde nerdeyse.İnternete yazdım youtube da bir doktor videosu cikti.O da bebekten gelen eklem sesi olduğunu soyluyordu.Yorumlarda da o sesi duyan cok kisi yazmisti👍
Ebrudrgt Neslisss123 evet canm oyleymis ya bende noluyo acaba boylw karnimda diyodum.tuhafima gitti korktum bide cunku