ozumveannesi Hanımlar ben planlı sezaryen olucam doğum sonrası takmak için depend aldım 70kg L beden. Ancak şuan 35 haftalığım şimdi denerken bile zorlanıyorum onu kendimizmi takıyoruz yoksa hemşireler mi giydiriyor
Fundacanik ozumveannesi Yanında refakatcin kim giderse kalirsa o giydirir canm ama depent dikiş üzerine geldigi icin pek tercih edilmiyormuş 2-3 gün sonra giyebiliyormussun bende koydum cantaya yinede yanima 2 tane hasta bezi aldim nolur nolur diye benimde 2. Sezeryan olcak Rabbim bi avazda kurtarsin inşallah bizleri.😊
asenacicek ozumveannesi külot şeklinde olduğu için sen giyiyorsun hemşireler uğraşmaz bence. Özel hastanelerde hastabezi var ama hepsinde var mı bilmiyorum.
Nuray58 ozumveannesi yeni doğum yaptım canım çok işe yarıyor fakat yanlız giymen çok zor ilk hemşireler giydirdi bana sonra da eşimden rica ettim hep değiştirdikçe
Kumsallina95 ozumveannesi en mantıklısı hasta bezi canım ilk sezeryanimda onla rahat ettim komple üstünü çıkarmaya gerek yok dependi giymek için komple altını cikarman lazım oda zorlar hasta bezi basit oluyor
ozumveannesi Fundacanik bende yorumları okudum herkes çok memnun kalmış hasta bezinden daha iyi demişler ona dayanarak aldım hasta bezi de mi almalıyım yada bebeğin bezinden takanlarda oluyormuş galiba
Fundacanik ozumveannesi Canm bebek bezi önermem bizim buralarda bebegin bezini asla kullandirmazlar hasta bezi almani tavsiye ederim cok degil öyle 3-5 tane olsa yeter
ilyesta ozumveannesi bende sezeryan oldum . Ameliyattan çıkarken hasta bezi taktılar. 2-3 saat sonra degistirdim İlk gün ve 2. Gün depend kullandım sonra normal ped kullandim.
Yzaman Kumsallina95 Hangi marka kullandınız hasta bezini birde bedeni nasıl seçtiniz ben ilk doğumum da depend kullanmistim memnundum ama 60 TL olmuş
RedFlower SeZeryan için bilmiyorum ama baya kullanışlı oluyo. Daha büyük beden alsaydın keşke sen yinede
unemere ozumveannesi 54 kilo ile hamile kaldım 76 ile doğum yaptım L beden olur diye düşünmüştüm ama ameliyattan çıktığınızda vücudunuz şiş oluyor o yüzden sanırım beni çok sıkmıştı ağlayarak mecburiyetten giydim. Paket bittikten sonra lohusa pedine geçtim.
unemere ozumveannesi eve çıkınca xl hamile külot aldım bide lohusa pedi çok rahat ettim. Depend de çok rahat ama sıkmadığı sürece bedeninizi iyi seçmenizi tavsiye ederim 🌸
Fundacanik ozumveannesi Ya bizim burda bebek yaşamaz derler hatta yengemden biliyorum bebeginin zibinlarini kendine bez etmiş lavaboya çöpe atmış bebegi ölümden döndü havale falan gecirdi kac defa şuan da hap ezip veriyor bebege o yuzden canm ama istersen kendine ayri ucuz bezlerden alabilirsin ama kucuk gelir nasil bagliycaklar altini 😂 en iyisi hasta bezi
Kumsallina95 Yzaman canped almıştım ben o zaman ilk doğumumda zayiftim m almıştım şimdi kilolu oldum xl ancak olur bana
selma89 e bebekte lohusa pedi var arkadaşlar ona da bi göz atın isterseniz.Sezeryan olacaksanız çok fazla kanama olmuyor bilginiz olsun
Sblatc ozumveannesi hastanede hemşireler hasta bezi takıyo ve değiştiriyo depend istemediler eve gidince takarsın dediler bana
Nurr122 ozumveannesi ilk doğumum Sezeryan buda öyle olacak ben burda konuşulanları okudum ama hiç bı sorun yaşamadım zaten doğumdan çıkınca sana onlar ilk bez takıyı sonra ayağa kalktığında yanındaki kişi yardım eder ilkini gitmene diğerlerinde sonda olmasına rağmen kendim gittim tuvalette değiştirdim kimseye ihtiyacım olmadı ve hasta bezinden daha rahattı dikisleride sıktığı olmadi