Suzanne Kızlar bugün biraz ayakta kaldım temizlik yaptık şuan otururken kalkarken vajinamda bir ağrı oluyor affedersiniz hem vajina girişinde hem üstte normal mi yorulmaya mı bağlı bebeğim hareket ediyor şükür
alyabebekkk Suzanne çok ayakta kaldığım zamanlarda bana da oluyor bazen hatta bazen yorulmadığımda bile üşütüyo olabilir misin
elifinilki27 Suzanne Doktor bana sizinki gibi olan ağrılardan bahsetmişti bebek büyüdüğü içim baskı yapıyor olabilir demişti birde benim yavrucak çok hareketli her dk tekmeliyor o yüzden de olabilir demişti
Fnen Suzanne canım bir kaç gün önce bende temizlik yaptım çok yoruldum ama hiç öyle ağrılar çekmedim 🤷🏻♀️
Gulendammm Bende 20+ 4 haftayım aynı sıkıntıyı bende post attım ağrılarının aynısı bende de var sabah başladı belimede vurdu şimdi biraz duruldu
Suzanne Gulendammm çok garip bir ağrı post açılmış enfeksiyon kaynaklıdır yazmışlar idrar yolu tahlilim normal geldi bilemedim
Suzanne alyabebekkk olabilir canım uzun zamandır temizlik yapmıyordum ablam gelince beraber yapalım dedim halbuki çok ayaktada kalmadım ama hemen vurdu vücuda :(
Suzanne elifinilki27 benimki gündüz çok az hareket ediyor ama olabilir canım internette de öyle çıkıyor içim rahatlıyor
Suzanne Fnen normalde bende de olmuyordu ama bu sefer oldu geçti şimdi Allah’a şükür ilk ağrıyınca korktum baya